Service & downloads
Vragen over installatie, configuratie of garantie-afwikkeling van uw devolo producten:
+31 208 084003 * Ma. - vr. van 10.00 - 18.00 uur
support@devolo.nl
Voor vragen over producten, prijzen en verkooppunten:
+32 2 380 36 20 * Maandag t.e.m. vrijdag van 9u tot 17u
info@devolo.nl
Om een snelle en doelgerichte ondersteuning te waarborgen, vragen wij u om de volgende informatie voor het telefoongesprek bij de hand te houden:
  • Productnaam
  • Computertype en specificaties
  • Serienummer
  • Gebruikt besturingssysteem
  • Firmware of stuurprogrammaversie
  • Beschrijving van het probleem
* Binnenlands tarief; eventueel afwijkende prijzen bij internationale verbindingen

De tien meest voorkomende vragen van sollicitanten

devolo-oprichter en directeur Heiko Harbers stelt in een gesprek de vragen aan de sollicitanten.

Welke status hebben de medewerkers bij devolo?

De medewerkers vormen het belangrijkste kapitaal van een onderneming – zij beslissen over het succes. Ik hecht grote waarde aan een goede relatie en een vriendelijke en respectvolle omgang met elkaar. De teamgedachte is voor mij bijzonder belangrijk, die door korte communicatiewegen in een platte hiërarchie wordt ondersteund.

 

 

Hoe zit het met de opleidingsmogelijkheden bij devolo?

De interne verdere vorming is een belangrijk, vast bestanddeel van de persoonlijke ontwikkeling bij devolo. Dat betreft zowel de vakinhoudelijke training als de taalondersteuning door cursussen Engels die intern worden gegeven.

 

 

Welke carrièrekansen worden er geboden?

"Ontwikkeling via verantwoording" is hier het motto, elke medewerker heeft de kans zich vakinhoudelijk verder te ontwikkelen, zijn verantwoordelijkheidsgebied uit te breiden en zo zijn loopbaan bij devolo op te bouwen.

 

Hoe is de verhouding individueel- en teamwerk?

Wij kennen in alle afdelingen van devolo een grote mate aan teamwerk, die door regelmatige project- en team-meetings voor de afstemming van onze doelen wordt ondersteund. De beoordeling van een medewerker hangt in grote mate af van de mate waarin deze persoon zich als deel van devolo in de onderneming inbrengt.

 

 

Hoe verloopt de inwerkperiode?

Een degelijke inwerkperiode vormt de basis voor een goede ontwikkeling in de onderneming. Daarom wordt dit punt bij devolo zeer serieus genomen en door de afdelingshoofden overeenkomstig gestimuleerd. In deze fase zijn regelmatige feedbackgesprekken essentieel om de eerste stappen in de onderneming door constructieve terugkoppeling te ondersteunen.

Hoe ziet mijn werkplek bij devolo AG er uit?

Het nieuwe bedrijfsgebouw van devolo AG is helemaal afgestemd op onze vereisten. Wij kiezen voor samenwerking in kleinere kantoren met 2 tot 3 medewerkers per ruimte. Voor de communicatie dienen vergaderzalen en een communicatiegedeelte op elke etage. Klassieke kantoortuinen zijn er niet bij devolo.

Hoe zijn de werktijden geregeld?

Wij bieden glijdende werktijden aan, met een kernwerktijd van 9 tot 16 uur. Tijdens deze periode zijn alle medewerkers aanwezig en zo voor hun collega's bereikbaar.

Heiko Harbers - CEO devolo AG
Heiko Harbers - CEO devolo AG

Hoe is de onderneming gestructureerd?

devolo is een AG, waarvan de aandelen zich voor 95 procent in het bezit van de directie bevinden. devolo is in een door de eigenaar geleide onderneming, die stabiel groeit en deze groei uit eigen kapitaal financiert.

Welke managementstijl staat mij te wachten?

devolo kiest voor een coöperatieve en doelgerichte managementstijl. Alle medewerkers krijgen heldere doelstellingen en mogelijkheden, hoe ze zich succesvol in de onderneming kunnen ontwikkelen. De basis daar voor vormen de reeds genoemde feedbackgesprekken, die ook na de inwerkperiode regelmatig plaatsvinden.

Hoe is het bedrijf uitgerust – hoe zit het met de veiligheidsuitrusting en milieubescherming?

Veiligheid en milieubescherming vormen belangrijke componenten van de dagelijkse werkzaamheden bij devolo. Dat hier aan alle standaarden wordt voldaan op het gebied van milieu-rcihtlijnen en arbeidsveiligheid spreekt voor zich. Behalve moderne werkplekken in de kantoren beschikken onze medewerkers over een uitstekende technische uitrusting voor de ontwikkeling en het op de markt brengen van onze vooruitstrevende producten.

Naar boven

Hartelijk dank voor u beoordeling.

Het spijt ons. Bij de transmissie van uw beoordeling is een fout opgetreden. Probeer het a.u.b. opnieuw.

Uw Newsletter aanmelding was succesvol.

Het spijt ons. Bij de aanmelding voor onze Newsletter is een fout opgetreden. Probeer het a.u.b. opnieuw.

Hartelijk dank! Wij hebben uw aanvraag opgeslagen! U wordt geïnformeerd, zodra het artikel weer beschikbaar is.

Het spijt ons. Uw artikelmelding kon niet geactiveerd worden. Probeer het a.u.b. opnieuw.

Opt-out-cookie is succesvol ingesteld. U wordt niet langer gevolgd door Google Analytics.