Producteigenschappen

De devolo Home Control Centrale vormt het hart van uw Smart Home: deze regelt onopvallend op de achtergrond alle componenten van uw intelligente huis. Verwarming en verlichting regelt de Smart Home Centrale net zo betrouwbaar als bijvoorbeeld uw bewegings- of rookdetector, uw Intelligente Schakelaars en uw Intelligente Stopcontacten.

Dankzij de innovatieve Z-Wave® draadloze techniek is de devolo Home Control Centrale net zo veilig als flexibel in het gebruik. Extra devolo Home Control componenten, welke u op een later tijdstip wilt installeren, laten zich probleemloos in het systeem integreren. Zelfs bij een internetstoring blijft de draadloze schakeling volledig werken en regelt de processen verder automatisch. Gecertificeerde systemen garanderen u een maximale dataveiligheid.

Het centrum van uw intelligent

De voordelen op een rij

De eenvoudigste Smart Home centrale ter wereld.

 • Los uitsluitend exclusief verkrijgbaar in de devolo online shop
 • Bestuurt alle devolo Home Control componenten (afzonderlijk verkrijgbaar)
 • Sneller en gemakkelijker gaat het niet: gewoon uitpakken, aansluiten en aan de slag!
 • De devolo Home Control Centrale zorgt er onopvallend op de achtergrond voor, dat alle componenten van uw intelligente huis probleemloos met elkaar werken.

Volledige functionaliteit in huis - ook zonder internetverbinding

 • Te allen tijde individueel uitbreidbaar met andere devolo Home Control-bouwstenen
 • Toekomstbestendig dankzij gestandaardiseerde Z-Wave® draadloze techniek
 • Optimale dataveiligheid door gecertificeerde systemen in Duitsland
 • Geen maandelijkse kosten na aankoop
 • 3 jaar volledige fabrieksgarantie

Comfortabele besturing van uw Smart Home

De devolo Home Controle Centrale zorgt er onopvallend in de achtergrond voor dat uw Smart Home componenten soepel met elkaar samenwerken. Wanneer u via de Intelligente Schakelaar uw keukenapparatuur inschakelt, de verwarming via de afstandsbediening instelt op uw comforttemperatuur of met de gratis my devolo app uw voorgeprogrammeerde alarmfuncties in bedrijf neemt, dan voert de centrale deze commando's betrouwbaar uit.

Scenario's, welke u heeft voorgeprogrammeerd voor bepaalde weekdagen of tijden, verlopen via de centrale betrouwbaar en tot op de minuut nauwkeurig. Zo geniet u van de aangename zaken die een perfect georganiseerd Smart Home biedt, zonder dat u zelf aan de geautomatiseerde procedures hoeft te denken.

Ontwikkeld in Duitsland

Vertrouw op de jarenlange ervaring van devolo en op innovaties 'Made in Germany'.

 

Meer dan driehonderd onderscheidingen en tal van certificeringen spreken voor zich. De eenvoudigste smart home-oplossing van de wereldwijde Powerline-marktleider. Meer comfort, meer veiligheid, lager energieverbruik.

Ontdek hoe u uw woning zelf slim kunt maken.
 

Leveringsomvang
 • 1 x devolo Home Control Centrale (B/H/D: 72 x 132 x 42 mm – zonder stekker)
 • 1 x Installatiehandleiding
 • 1 x Ethernetkabel 2 m, wit

De Home Control devolo App

Verbind alle apparaten in uw huis en bedien ze met de devolo App.

Downloads