Producteigenschappen

Met de devolo Home Control Vochtigheidsdetector geniet u altijd van het perfecte klimaat in uw huis. De luchtvochtigheidsmeter met geïntegreerde thermosensor bewaakt permanent of de luchtvochtigheid en temperatuur binnen het ideale bereik liggen. Zo is een gezond binnenklimaat altijd gegarandeerd en een gevaarlijke schimmelvorming wordt gericht voorkomen.

De devolo Vochtigheidsdetector is in slechts enkele stappen geprogrammeerd en past onopvallend in elke omgeving. Voor de integratie in uw Smart Home is geen vaste installatie noodzakelijk. Geniet direct van het comfort van een perfect binnenklimaat en verhoog het welzijn in uw woonruimtes.

Het perfecte binnenklimaat

De voordelen op een rij

Zorgt voor een gezond binnenklimaat en voorkomt schimmelvorming.

  • Detecteert betrouwbaar een te hoge of te lage luchtvochtigheid en temperatuur en stuurt meldingen per sms**, e-mail en app (push-meldingen).
  • Compact en robuust. Onopvallende plaatsing in het hele huis of bijgebouwen (bijv. garage, tuinhuis, etc.).
  • Flexibel te plaatsen met dubbelzijdige tape of schroeven (beide meegeleverd).

Hoog bereik

  • Hoog bereik en lange batterijlevensduur (max. 5 jaar).
  • Kan te allen tijde met andere devolo Home Control-componenten* worden gecombineerd.
  • Toekomstbestendig dankzij gestandaardiseerde Z-Wave® draadloze technologie.
  • 3 jaar garantie.

Eenvoudige installatie, intuïtieve bediening

De devolo Vochtigheidsdetector is een digitale Thermo Hygrometer, welke de luchtvochtigheid en de temperatuur permanent bewaakt. Het apparaat herkend elke te hoge of te lage waarde betrouwbaar en zorgt ervoor, dat u direct over elke afwijking wordt geïnformeerd. Tegelijkertijd verzamelt de Thermo Hygrometer alle meetwaarden en voert een driedaagse analyse van de temperatuur en luchtvochtigheid uit. Op deze manier herkent u een ongezond binnenklimaat vroegtijdig en kunt u reageren, voordat er schimmelvorming optreedt.

De devolo Thermo Hygrometer wordt net als alle Home Control apparaten via uw Home Control Centrale bestuurd. Met behulp van de innovatieve draadloze Z-Wave-techniek verstuurt de Vochtigheidsdetector alle meetwaarden direct naar de Centrale. Dankzij het grote Z-Wave-zendbereik is de draadloze Hygrometer ook geschikt voor de bewaking van afgelegen delen van het gebouw – de ideale oplossing wanneer u bijvoorbeeld in het tuinhuis of op zolder de luchtvochtigheid wilt meten.

Ontwikkeld in Duitsland

Vertrouw op de jarenlange ervaring van devolo en op innovaties 'Made in Germany'.

 

Meer dan driehonderd onderscheidingen en tal van certificeringen spreken voor zich. De eenvoudigste smart home-oplossing van de wereldwijde Powerline-marktleider. Meer comfort, meer veiligheid, lager energieverbruik.

Ontdek hoe u uw woning zelf slim kunt maken.

Leveringsomvang
  • 1 x devolo Home Control Vochtigheidsdetector (11,7 x 1,9 x 8,1 cm) incl. batterij en bevestigingsmateriaal
  • 1 x installatiehandleiding

De Home Control devolo App

Verbind alle apparaten in uw huis en bedien ze met de devolo App.

Downloads

Ontwikkeld in Duitsland
3 jaar garantie
Direct van de fabrikant