Productdetails

Upgraden in plaats van nieuw kopen: met de devolo WiFi Stick ac gebruikt u de meest recente wifi-technologie nu op elke laptop, pc en Mac. Ook oudere apparaten upgradet u met de wifi-stick heel eenvoudig naar de wifi ac-standaard – zonder nieuwe apparatuur te hoeven kopen en zonder ingewikkelde installatie. Zo geniet u altijd en overal van betrouwbare en snelle wifi.

Perfect voor het thuiskantoor

Hoe werkt u bijzonder effectief in uw thuiskantoor!

Snel wifi voor iedereen

De devolo WiFi Stick ac is een supercompacte wifi-adapter, die uw laptop, pc of Mac in een handomdraai upgradet naar de meest recente wifi-standaard. Met tot wel 433  Mbps is deze USB wifi-stick driemaal sneller dan de n-standaard. Zo geniet u altijd van een stabiele verbinding en streamt u HD-video’s zonder vertraging.Ook oudere laptops upgradet u met de wifi-stick heel eenvoudig naar de snellere draadloze ac-technologie – en dat zonder technische kennis en zonder ingewikkelde installatie. De stick is het perfecte alternatief voor een nieuwe laptop met wifi ac-functionaliteit.

De voordelen op een rij

Automatische installatie op elke laptop en computer

 

De devolo WiFi Stick ac is zelfinstallerend – u heeft zelf dus geen technische kennis nodig. Uw wifi-stick is direct klaar voor gebruik: gewoon uitpakken, aansluiten op een willekeurige USB-aansluiting, en surfen maar. Na de automatische installatie surft u direct met snelheden tot wel 433  Mbps en geniet u direct van een stabiele, storingsvrije verbinding. Zo upgradet u ook zonder technische kennis uw computer of laptop naar de nieuwste wifi-standaard en bespaart u zich een dure nieuwe aankoop.

Nieuwste WiFi ac-standaard

 • Het voordelige alternatief voor de aanschaf van een nieuwe laptop met geïntegreerde WiFi ac-functionaliteit
 • Ook geschikt voor Apple MacBook of iMacs
 • Zelfinstallerend: gewoon op een USB-poort aansluiten – en direct gebruiken!

Ultra-compact

 • Heel klein. Minimalistisch qua design. Valt niet op in uw laptop of Apple MacBooks.
 • Met tot wel 433 Mbps driemaal sneller dan de n-standaard
 • USB-aansluiting
 • WPS-geschikt
 • Met geïntegreerde antenne

Een eenvoudige en voordelige upgrade van oudere laptops en desktopcomputers met de nieuwste wifi-technologie.

Met de devolo WiFi Stick ac wordt elke USB-aansluiting van uw computer of laptop een wifi-aansluiting. Geniet van probleemloos streamen van HD-video’s en van online gamen zonder storingen, waar en wanneer u maar wilt. Dankzij zijn compacte ontwerp past de USB wifi-stick onopvallend bij elk apparaat. Een superkleine USB-adapter voor de allersnelste overdrachtssnelheden – zo wordt wifi leuk!

De devolo WiFi Stick ac is geschikt voor alle laptops en computers, inclusief Apple MacBook en Apple iMac. Met de compacte wifi-stick vergroot u in een handomdraai uw bereik en overdrachtssnelheid via elke willekeurige USB-aansluiting van uw apparaat. Dankzij de 5 GHz-frequentieband zorgt de stick voor een drie keer snellere gegevensoverdracht ten opzichte van de n-standaard. Tegelijkertijd is de stick minder gevoelig voor storingen door netwerken in de buurt en andere draadloze technologieën.

Ondersteunde besturingssystemen
 • Windows 7 (32 Bit), Windows 7 (64 Bit), Windows 8.x (32 Bit), Windows 8.x (64 Bit), Windows 8.x Pro (32 Bit), Windows 8.x Pro (64 Bit), Windows 10.x Pro (32 Bit), Windows 10.x Pro (64 Bit)
 • MAC OS X 10.7, MAC OS X 10.8, MAC OS X 10.9, MAC OS X 10.10, MAC OS X 10.11, MAC OS X 10.12

 

Opmerking: De devolo WiFi Stick ac biedt geen ondersteuning voor het Mac OS X 10.13-besturingssysteem.


Leveringsomvang
 • 1x devolo WiFi Stick ac
 • 1x Installatiehandleiding

Downloads