Service & downloads
Vragen over installatie, configuratie of garantie-afwikkeling van uw devolo producten:
+31 208 084003 * Ma. - vr. van 10.00 - 18.00 uur
support@devolo.nl
Voor vragen over producten, prijzen en verkooppunten:
+32 2 380 36 20 * Maandag t.e.m. vrijdag van 9u tot 17u
info@devolo.nl
Om een snelle en doelgerichte ondersteuning te waarborgen, vragen wij u om de volgende informatie voor het telefoongesprek bij de hand te houden:
  • Productnaam
  • Computertype en specificaties
  • Serienummer
  • Gebruikt besturingssysteem
  • Firmware of stuurprogrammaversie
  • Beschrijving van het probleem
* Binnenlands tarief; eventueel afwijkende prijzen bij internationale verbindingen

dLAN® LiveCam

Altijd een oogje in het zeil op alles wat u dierbaar is. Volg in real-time de dingen die u na aan het hart liggen. Heel eenvoudig via uw Smartphone of tablet.

Met dePowerline camera altijd live erbij zijn

Met de devolo dLAN® LiveCam houdt u altijd een oogje in het zeil bij alles wat u lief is. Vanaf elke locatie houdt u handig toezicht op uw kinderen, huisdieren en kamers via de Powerline-camera. Of het nu is bij het inkopen, op kantoor of tijdens de vakantie: dankzij de dLAN® LiveCam heeft u altijd de controle over uw huis.

De camera registreert betrouwbaar alles wat er gebeurt in uw woonruimtes en stuurt de beelden realtime naar uw smartphone of tablet. Zelfs 's nachts levert de dLAN® LiveCam dankzij de geïntegreerde infrarood-verlichting continue actuele beelden. Zo kunt u gerust op reis of naar uw werk gaan – de netwerkcamera voorziet u op elke plek ter wereld van actuele live-beelden.

devolo dLAN® LiveCam – altijd een oogje in het zeil houden bij alles wat u lief is

altijd een oogje in het zeil houden bij alles wat u lief is

Niemand laat graag zijn meest waardevolle zaken zonder toezicht achter – ongeacht of het nu voor een lange reis is of voor een korte winkeltrip. Met de devolo dLAN® LiveCam heeft u vanaf elke locatie de controle over dingen, die belangrijk voor u zijn. Familie die verzorging nodig heeft, kinderen of huisdieren houdt u met de Powerline bewakingscamera net zo goed in de gaten als waardevolle zaken of kwetsbare toegangen. Via de gratis devolo app bekijkt u de live-beelden in realtime op uw smartphone of tablet – en dat 24-uur per dag in een topklasse beeldkwaliteit.

Via het stroomnet in het huis lever de Powerline-camera 24-uur dagelijks actuele live-beelden uit uw woonruimtes. Met een overdrachtssnelheid van tot wel 20 beelden per seconde en geïntegreerde infrarood-verlichting registreert de LiveCam daarbij elke beweging. Dankzij de constante voeding is een betrouwbare video-overdracht 24-uur per dag gegarandeerd. De actuele beelden van de netwerkcamera roept u via het internet op elke gewenste locatie ter wereld in realtime op.

Eenvoudige installatie overal in huis

De devolo dLAN® LiveCam kan met slechts enkele handelingen op elke gewenste locatie worden geïnstalleerd: gewoon de camera opstellen, app downloaden en direct van het continue contact met thuis genieten. De locatie van de camera wisselt u indien gewenst in luttele seconden, zonder ingewikkeld opnieuw installeren. Voor een naadloze controle kunnen meerdere dLAN® LiveCams naar wens worden gecombineerd. Zo heeft u altijd toezicht op kinderen en huisdieren in het hele huis.

Alle live beelden van de netwerkcamera roept u via de dLAN® Cockpit app gemakkelijk op via uw smartphone of tablet. Met de gratis Apple iOS en Android app van devolo controleer u en slaat u uw beelden intuïtief op vanaf elke gewenste locatie ter wereld. Zo controleer u met de Powerline bewakingscamera alles wat er zich afspeelt in uw woonruimtes, ongeacht waar u zich op dat moment bevindt.

Persoonlijk advies

De devolo experts beantwoorden uw vragen telefonisch onder

+31 208 084003 (Binnenlands tarief; eventueel afwijkende prijzen bij internationale verbindingen)

support@devolo.nl

maandag - vrijdag van 10.00 - 18.00 uur

Naar boven

Hartelijk dank voor u beoordeling.

Het spijt ons. Bij de transmissie van uw beoordeling is een fout opgetreden. Probeer het a.u.b. opnieuw.

Uw Newsletter aanmelding was succesvol.

Het spijt ons. Bij de aanmelding voor onze Newsletter is een fout opgetreden. Probeer het a.u.b. opnieuw.

Hartelijk dank! Wij hebben uw aanvraag opgeslagen! U wordt geïnformeerd, zodra het artikel weer beschikbaar is.

Het spijt ons. Uw artikelmelding kon niet geactiveerd worden. Probeer het a.u.b. opnieuw.

Opt-out-cookie is succesvol ingesteld. U wordt niet langer gevolgd door Google Analytics.