Producteigenschappen

Vind een fijn plekje onder een boom en lees rustig het nieuws. Of nodig een aantal vrienden uit voor een barbecue en stream zonder problemen de hele avond de fijnste muziek. Gebruik de devolo WiFi Outdoor Powerline-adapter en realiseer eenvoudig via het elektriciteitsnet een internetverbinding – op het balkon of in de tuin. U versterkt eenvoudig uw bestaande dLAN-installatie met de toevoeging van een veilige en snelle WiFi-verbinding die zelfs tot in de tuin reikt. Maakt u nog geen gebruik van dLAN? Dan heeft u ook een dLAN-adapter nodig die u verbindt met de router en het elektriciteitsnetwerk. 

 

Let op: Nadat updaten van uw dLAN 550 WiFi-, dLAN 550+ WiFi- of dLAN 1200+ WiFi ac-adapter via de devolo Cockpit (versie 5.0.4) kunt u deze componenten van uw thuisnetwerk ook bedienen via de devolo Home Network App. 

 

Gemakkelijk surfen in de tuin

Overal de beste ontvangst, ook in de tuin.

Geschikt voor de volgende toepassingen

Surfen

Gebruik uw smartphone, tablet of pc en surf op het internet met snelheden tot 300 Mbps, zonder lange laadtijden of storingen.

Streamen

Of kom aan het eind van de dag in de hangmat tot rust en stream uw favoriete film in de beste HD-kwaliteit. 

Thuiskantoor

Zomers verplaatst u uw kantoor gewoon naar buiten! Net als binnen heeft u toegang tot uw e-mail en kunt u gewoon met uw collega's blijven communiceren.

devolo - Powerline

Powerline is uw snelle internet uit het stopcontact. Via het eenvoudige thuisnetwerk sluit u computers, amusementselektronica en andere netwerkapparaten kinderlijk eenvoudig aan op het internet. Dankzij de range+ Technology realiseert u grotere bereiken zonder capaciteitsverlies. De Powerline-adapters maken gebruik van het interne stroomnet voor de internetverbinding, zodat elk stopcontact een internetaansluiting wordt. Een snelle verbinding in alle ruimten en op alle etages is direct zonder lastige bekabeling mogelijk. Met powerline haalt u uw LAN uit het stopcontact - en dat op alle etages, in de kelder en zelfs in de tuin.

De voordelen op een rij

Water- en hittebestendige Powerline-adapter voor ieder 's zomers weertype.

 

Zelfs als het stormt hoeft u zich geen zorgen te maken. De devolo Outdoor WiFi Powerline-adapter blijft u voorzien van een goede, betrouwbare WiFi-ontvangst, ook als het regent.

 

De adapter is voorzien van een robuuste behuizing, gemaakt van met glasvezel versterkt plastic met beschermingsclassificatie IP 65. Daardoor is de adapter optimaal beschermd tegen water.

Volle kracht vooruit.

 • Weerbestendig. Robuuste, met glasvezel versterkte kunststofbehuizing (IP65-standaard) voor gebruik buitenshuis.
 • Volle kracht vooruit. De range+ Technology gebruikt alle drie de aders van het elektriciteitsnetwerk en haalt alles eruit wat erin zit – voor uitstekende gegevensoverdracht en stabiele kwaliteit.
 • Optimale ontvangst. Tot wel 400 meter bereik met de range+ Technology

Eenvoudig en compatibel.

 • Doeltreffend. Groot pluspunt: de devolo range+ Technology. Hiermee creëert u ook over zeer grote afstanden een krachtige verbinding via het elektriciteitsnet. En de 5 meter lange kabel zorgt zelfs voor een nog groter bereik.
 • Eenvoudig en compatibel. Plug & Play: creëert meteen een perfect netwerk en is compatibel met alle routers en dLAN® Powerline-adapters van devolo.

Maak slim gebruik van uw elektriciteitsnet en haal vandaag nog WiFi naar uw tuin.

Een bereik tot vierhonderd meter via het elektriciteitsnet. Het is eenvoudig. Innovatieve devolo range+-technologie biedt u een extreem krachtige en stabiele netwerkverbinding.

 

Heeft u al een dLAN-netwerk? Dan is het slechts een kleine moeite om de devolo Outdoor WiFi Powerline-adapter in uw bestaande netwerk te integreren. De adapter is compatibel met alle verkrijgbare dLAN-adapters. Maakt u nog geen gebruik van dLAN? Dan heeft u ook een dLAN-adapter nodig die u verbindt met de router en het elektriciteitsnetwerk.

 

Met de devolo Outdoor WiFi Powerline-adapter surft u zelfs buiten snel, veilig en betrouwbaar op het internet.

Ontwikkeld in Duitsland

Vertrouw op de jarenlange ervaring van devolo en de innovaties die zijn gemaakt in Duitsland

 

Meer dan driehonderd awards en ontelbare officiële goedkeuringen zijn het bewijs van devolo's succes. Wereldwijd zijn er miljoenen tevreden klanten die profiteren van snelle en stabiele internetverbindingen dankzij de Powerline-technologie van devolo.

 

Haal meer uit uw elektriciteitsnet en bestel de devolo dLAN WiFi Outdoor

We raden een WiFi-verbinding aan met deze apparaten
 • Smartphones
 • Tablets
 • Laptops of notebooks

Ondersteunde besturingssystemen
 • vanaf Windows 7
 • vanaf Mac OS X 10.9
 • vanaf Ubuntu-Linux 14.04

Leveringsomvang
 • 1x dLAN WiFi Outdoor
 • 1x Installatiehandleiding

Support / FAQ

Welke WiFi-apparaten kan ik verbinden met de dLAN® WiFi-adapters?

In principe kunt u alle gangbare mobiele apparaten, die over een WiFi-module beschikken, met de dLAN® WiFi-adapters verbinden - en zo een snelle draadloze verbinding met het internet en het thuisnetwerk opzetten. Daaronder vallen smartphones zoals de Samsung Galaxy of de Apple iPhone, tablet-PC‘s zoals de Apple iPad en laptops. Ook conform uitgeruste amusementselektronica kunnen zo in een handomdraai in het netwerk worden opgenomen - zoals bijvoorbeeld smart-TV of internetradio.

Is het ook mogelijk met dLAN® WiFi in de tuin draadloos te surfen?

De dLAN®-WiFi-adapters zijn uitsluitend ontworpen voor gebruik binnenshuis. Door gebruik in een stopcontact in de buurt van een raam kan de WiFi-ontvangst zich echter uitstrekken tot de tuin, het balkon of het terras. Zo heeft u ook buiten optimale WiFi-kwaliteit.

Downloads

Firmware-updates voor dit product zijn verkrijgbaar in de devolo cockpit

Let op: Nadat updaten van uw dLAN 550 WiFi-, dLAN 550+ WiFi- of dLAN 1200+ WiFi ac-adapter via de devolo Cockpit (versie 5.0.4) kunt u deze componenten van uw thuisnetwerk ook bedienen via de devolo Home Network App.