Persberichten

Beurs / 06.09.2007

devolo aanwezig op de Dealer Info Dagen op 10 en 11 september

devolo

Resellers kunnen op de stand van devolo terecht voor informatie over haar inhouse powerline oplossingen voor consumenten, maar ook over haar professionele oplossingen (standnummer 60.3). devolo AG, de Duitse netwerkspecialist uit Aachen, zal aanwezig zijn tijdens de komende Dealer Info Dagen, die volgende week plaatsvinden in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens deze tweedaagse ict-vakbeurs kunnen resellers op de stand van devolo terecht voor informatie over haar inhouse powerline oplossingen voor consumenten, maar ook over haar professionele oplossingen (standnummer 60.3).

 

Inhouse powerline devolo is al een tijdje geen onbekende meer op de Nederlandse markt. Sinds haar introductie zo’n 4 jaar geleden, heeft devolo haar portfolio van inhouse powerline oplossingen sterk uitgebreid en biedt het bedrijf een brede waaier aan inhouse powerline oplossingen voor de consument, gaande van instapmodellen (dLAN duo – max. 14 Mbps) over snellere adapters (dLAN Highspeed Ethernet– max. 85 Mbps) tot adapters van de nieuwste generatie HomePlug AV (dLAN 200 AV en dLAN 200 AVdesk – max. 200 Mbps). De voordelen van de inhouse powerline adapters van devolo zijn legio: u hoeft geen kabels te trekken door het hele huis of gaten in muren en plafonds te boren. Bovendien heeft u overal in huis toegang tot uw thuiswerk: het enige wat u nodig heeft, is een stopcontact. De kwalitatieve dLAN-adapters van devolo zijn ook heel eenvoudig te installeren en te bedienen, en ook over de beveiliging van uw thuisnetwerk wordt gewaakt dankzij de meegeleverde encryptiesoftware. devolo gaat nog een stap verder en bracht voor de zomer de nieuwe dLAN HS Wireless extender op de markt: deze dLAN-adapter combineert de voordelen van de WiFi-technologie met die van HomePlug en brengt de netwerk- en internetverbinding tot plekjes in huis, die voor WLAN moeilijk bereikbaar zijn . Na de zomer mag de consument bovendien de dLAN 200 AVeasy verwachten, een 200 Mbps dLAN-adapter waarbij men met slechts één druk op de knop het ganse thuisnetwerk beveiligt. Verder wordt in het najaar ook de nieuwe dLAN Audio extender verwacht, waarmee de consument zijn muziekarchief van de PC zal kunnen streamen naar hifisystemen of actieve luidsprekers, eender waar in huis.

Professionele dLAN oplossingen

Naast de oplossingen voor consumenten, brengt devolo nu ook oplossingen voor professionele omgevingen. De dLAN 200 AVpro en de dLAN 200 AVpro i maken netwerken mogelijk via stroomleidingen en via coaxkabels. Door de aanwezige infrastructuur te gebruiken, kan men snel en eenvoudig een netwerk opzetten: zo kan men netwerkapparaten zoals modems/routers, PC’s, IP-telefoons, settopboxen, printers, bewakingscamera’s, infoterminals, kassasystemen, enz. gaan integreren via de ethernet interface.