Persberichten

Eindklant / 20.06.2013

devolo versterkt je wifi-signaal buitenshuis - Probleemloos internetten in je tuin en op je terras

devolo
In deze tijden van overal en altijd toegang tot snel internet is het vrijwel niet meer voor te stellen dat je ergens niet kunt internetten. 3G is overal, maar is behoorlijk belastend voor je data-abonnement. Gelukkig is er op veel plekken een (open) wifi-verbinding. Behalve in je tuin. En dat is gek, uitgerekend op je eigen terras of in je eigen tuin. Powerline-specialist devolo biedt hiervoor de oplossing met de dLAN® 500 WiFi. Steek deze wifi-adapter in een stopcontact dichtbij de tuin en breid zo je thuisnetwerk eenvoudig uit naar de zomerse buitenlucht.

Breid je wifi-thuisnetwerk eenvoudig uit naar de tuin

Of je nu toegang wilt hebben tot het laatste nieuws, tv-programma’s, Facebook, online fora over tuinieren of het bedrijfsnetwerk: er zijn genoeg redenen te bedenken om buiten online te zijn. Met de dLAN® 500 WiFi heeft iedereen de beste wifi-ontvangst voor smartphone, tablet en laptop op zijn of haar favoriete plek. Met deze compacte en slimme wifi-oplossing brengt devolo in no time een uitstekend wifi-bereik naar jouw tuin of terras.

Een stopcontact is alles wat je nodig hebt voor het beste wifi-bereik

In tegenstelling tot een centrale wifi-antenne op een router werkt de devolo-oplossing met meerdere kleine wifi-toegangspunten die je daar plaatst, waar jij het liefst wilt internetten. Hierdoor hebben je smartphone, tablet en laptop thuis altijd de beste ontvangst. Je steekt een wifi-adapter in een willekeurig stopcontact dichtbij je tuin of in je tuinhuisje voor bereik binnen én buiten. devolo gebruikt de elektrische bedrading van je huis om zijn compacte wifi-adapters verbinding te laten maken - deze methode heet Powerline. Op deze manier stroomt data direct vanaf de internetverbinding naar de wifi-adapters zonder invloeden van dikke muren of plafonds.

Binnen een mum van tijd buiten een perfect wifi-bereik

Een wifi-thuisnetwerk voor buiten is razendsnel te installeren: één adapter is aangesloten op een stopcontact vlakbij je router en hiermee direct verbonden, de tweede is aangesloten in de buurt van de tuin of het terras. Je laptop, tablet of smartphone vindt automatisch het nieuwe wifi-netwerk. Voer het wachtwoord op de achterkant van de adapter in en de draadloze-internetverbinding is gelegd. Zelfs als je niet technisch aangelegd bent, is deze klus in enkele minuten te klaren. Voor de beste wifi-ontvangst binnen en buiten combineer je eenvoudig meerdere adapters met elkaar. De installatie hoeft slechts eenmaal uitgevoerd te worden, omdat instellingen met één druk op de knop ook direct zijn toe te passen op alle nieuwe adapters.

De devolo dLAN® 500 WiFi is verkrijgbaar bij alle elektronicawinkels en online. De starterset kost 99,90 euro incl. btw; een aparte adapter is verkrijgbaar voor 69,90 euro incl. btw. De netwerkset met drie adapters is aan te schaffen voor 149,90 euro incl. btw.