Persberichten

Onderneming / 26.01.2009

devolo wereldleider in HomePlug-technologie

devolo

Het Amerikaanse marketingonderzoeksbureau In-Stat bevestigt in een recente studie dat devolo in 2008 het grootste marktaandeel in HomePlug-technologie veroverde in een steeds groeiende markt. devolo consolideert daarmee zijn positie als wereldwijd marktleider.

devolo AG, de Duitse netwerkspecialist, is opnieuw aangeduid als wereldwijd markleider op het gebied van HomePlug-producten. Dat blijkt uit een studie, uitgevoerd door In-Stat, een Amerikaans marketingonderzoeksbureau. In-Stat berekende ook dat de markt de voorbije twaalf maanden met meer dan 50 procent is gegroeid.

Voor de komende maanden voorspelt In-Stat een sterke groei door deals met service providers. Ook in de nabije toekomst zullen energieleveranciers een belangrijke rol gaan spelen in de sector. "We zijn erg blij dat onze vastberadenheid om steeds vernieuwende HomePlug-oplossingen te ontwikkelen er opnieuw heeft toe bijgedragen onze huidige nummer één positie te kunnen behouden en verstevigen," vertelt Heiko Harbers, CEO van devolo AG. "We zijn goed voorbereid om de komende jaren onze positie op de steeds groeiende markt van thuisnetwerken te bevestigen."

De volledige studie "Global Powerline Home Networking Update: Growing In Spite of the Economy" vindt u terug op de website van In-Stat op www.in-stat.com