Persberichten

Beurs / 12.04.2005

Persbericht - devolo demonstreert dLAN-oplossingen tijdens TINE

devolo

devolo op The ICT & Networking Event. devolo zal tijdens The ICT & Network Event, dat plaats vindt in de RAI in Amsterdam, het gamma van MicroLink dLAN oplossing presenteren.

Intussen is devolo geen onbekende meer in de Nederlandse markt. Na de introductie van devolo zo’n anderhalf jaar geleden, heeft devolo een degelijk naambekendheid opgebouwd. Ook de markt voor HomePlug-oplossingen groeit gestaag. De HomePlug-technologie maakt datatransmissie via het bestaande lichtnet in huis mogelijk zonder extra kabels te trekken of muren te doorboren. Met de MicroLink dLAN-adapters van devolo bouwt u uw eigen thuisnetwerk en geniet u van uw internetaansluiting in elke kamer en op elke verdieping: u hoeft gewoon de adapters in het dichtstbijzijnde stopcontact te stoppen. Het bestaande gamma van MicroLink dLAN-oplossingen biedt transmissiesnelheden tot 14 Mbps.

Intussen heeft devolo tijdens de CeBIT beurs in Hannover (Duitsland) in maart ll. de MicroLink dLAN Highspeed Ethernet aangekondigd. Deze nieuwe generatie van dLAN- adapters behaalt een snelheid tot 85 Mbps, waardoor men onder meer videotransmissie in DVD-kwaliteit mogelijk wordt. Het product wordt in juni 2005 op de Nederlandse markt verwacht. Voor meer informatie kan u reeds terecht op de devolo-stand.

devolo verzorgt tijdens The ICT & Networking Event onder meer een demonstratie van de MicroLink dLAN Audio, de HomePlug adapter die muziek en spraak via het lichtnet verspreidt. U kunt devolo vinden op stand nummer 11.534. Naast devolo kan u ook terecht op de stand van Alcadis, verdeler van de MicroLink dLAN-oplossingen in Nederland (standnummer 11.430). Meer informatie over TINE, het grootste ICT event in Nederland, kan u terecht op www.tine.nl.