Persberichten

Beurs / 22.10.2004

Persbericht - devolo op de HCC-dagen

devolo

Demonstratie devolo MicroLink dLAN op grootste computerbeurs in Nederland. devolo Benelux, het verkoopkantoor van devolo voor de Benelux, zal op de HCC Dagen in Utrecht het devolo MicroLink dLAN aanbod presenteren. In Duitsland zijn de devolo Microlink dLAN-producten al een groot succes en sinds enkele maanden zijn ze ook verkrijgbaar in Nederland. En ook hier zijn de verwachtingen hoog.

Om de Nederlandse consument meer bekend te maken met de MicroLink dLAN mogelijkheden, demonstreert devolo op haar stand (standnr. 8A065) tijdens de HCC Dagen op 12, 13 en 14 november de devolo MicroLink dLAN Audio. Hiermee kan men via het bestaande elektriciteitsnet muziek en spraak door het hele huis verspreiden – zonder extra kabels te hoeven trekken. De muziek van de hifi-installatie in de huiskamer wordt via het stroomnet doorgestuurd naar luidsprekers in de keuken, badkamer of slaapkamer.

De devolo MicroLink dLAN-producten bieden oplossingen door van de reeds in huis aanwezige elektrische bedrading een intern computernetwerk voor datatransmissie te maken, zoals bijvoorbeeld het aan elkaar koppelen van 2 pc’s via het lichtnet.

Zowel leden van het devolo Benelux team alsmede medewerkers van distributeur Alcadis zijn op de HCC Dagen aanwezig om uitleg te geven en allerlei vragen te beantwoorden. Daarnaast zijn alle MicroLink dLAN producten ook op de beurs te koop.

Meer informatie over devolo op de HCC Dagen vindt u op www.hccdagen.nl.