De nieuwe app voor een sprookjesachtig thuisnetwerk

De nieuwe devolo Home Control Netwerk App is net zo betoverend als het Magic-netwerk zelf. U gebruikt de app om snel een eenvoudig uw Magic-adapter in te stellen en te bedienen. Waar in huis u zich ook bevindt, u heeft zicht op alle devolo Magic-adapters, met én zonder WiFi-functie.

Monitor de overdrachtssnelheden van individuele adapters en configureer uw thuisnetwerk in slechts een paar keer klikken. Stel veilige, maar eenvoudige gastentoegang en tijdslimieten in. En een slimme assistent biedt stapsgewijze ondersteuning tijdens de installatie van uw Magic-netwerk.

Supereenvoudig

Wees de baas over uw Magic-netwerk. Intuïtief, snel en supereenvoudig.

Betoverende functies en devolo Home Network App-innovaties

Betoverend snel netwerkoverzicht

Houd alles in de gaten! Met de nieuwe devolo Home Network App ziet u welke Magic-adapters zich in uw thuisnetwerk bevinden. De app ziet zowel LAN- als WiFi-adapters. En door elke adapter een eigen naam te geven, monitort u de adapters nog makkelijker. Het grootste pluspunt? U gebruikt de nieuwe devolo Home Network App zonder dat u zich ergens voor hoeft te registreren. Start nu!

Handige installatiewizard

Geen ingewikkelde instructies! Geen irritante proefperiodes! De handige installatiewizard van de nieuwe devolo Home Network App helpt u stapsgewijs uw thuisnetwerk in te stellen. En dankzij de praktische tips en suggesties kan er bijna niets meer misgaan. Ook biedt de app ondersteuning wanneer u uw Magic-netwerk wilt upgraden. Met de slimme installatiewizard integreert u snel en eenvoudig nieuwe adapters in uw thuisnetwerk.

Intuïtief. Simpel. Gratis. Download nu de app!

Ga aan de slag met het beste netwerk! De nieuwe devolo Home Network App opent de deur naar mogelijkheden die eerder alleen beschikbaar waren voor experts. Download simpelweg de app en ga aan de slag. De nieuwe devolo Home Network App is geschikt voor alle devolo Magic-adapters – met én zonder WiFi-functie. De app is beschikbaar voor zowel iOS- als Android-apparaten.

 

Let op:

Nadat u uw dLAN 550 WiFi-, dLAN 550+ WiFi- of dLAN 1200+ WiFi ac-adapter heeft geüpdatet naar het ‘delos’ devolo-besturingssysteem (versie 5.1 of nieuwer) kunt u deze componenten van uw thuisnetwerk ook bedienen via de devolo Home Network App.