Service & downloads
Vragen over installatie, configuratie of garantie-afwikkeling van uw devolo producten:
+31 208 084003 * Ma. - vr. van 10.00 - 18.00 uur
support@devolo.nl
Voor vragen over producten, prijzen en verkooppunten:
+32 2 380 36 20 * Maandag t.e.m. vrijdag van 9u tot 17u
info@devolo.nl
Om een snelle en doelgerichte ondersteuning te waarborgen, vragen wij u om de volgende informatie voor het telefoongesprek bij de hand te houden:
 • Productnaam
 • Computertype en specificaties
 • Serienummer
 • Gebruikt besturingssysteem
 • Firmware of stuurprogrammaversie
 • Beschrijving van het probleem
* Binnenlands tarief; eventueel afwijkende prijzen bij internationale verbindingen

De eenvoudige besturing voor uw Smart Home

Uw devolo Home Control-componenten bestuurt u heel eenvoudig via de comfortabele en gebruikersvriendelijke software, welke voor u in de vorm van de gratis devolo Home Control app op uw smartphone of via uw webbrowser toegankelijk is.

De nieuwe devolo Home Control software - de besturing voor uw Smart Home

Uw devolo Home Control-componenten bestuurt u heel eenvoudig via de comfortabele en gebruikersvriendelijke software, welke voor u in de vorm van de gratis devolo Home Control app op uw smartphone of via uw webbrowser toegankelijk is. U hoeft de app slechts te downloaden en eenmalig met uw e-mailadres registeren – en dan kunt u al genieten van alle voordelen.

   

 

 

Van configuratie tot besturing – gewoon eenvoudig

Met slechts een paar keuzes bent u al waar u zijn moet: bij de devolo Home Control software staat eenduidig de gebruikersvriendelijkheid op de voorgrond, van de registratie, over de installatie van de Centrale tot het toevoegen van de Home Control-componenten. De beste voorbeelden daarvan zijn de zeer gemakkelijke stap-voor-stap configuratie en slimme installatie-assistent voor de installatie van alle Home Control-componenten. Dankzij de individuele configuratiemogelijkheden stelt u alles heel handig zo in dat dit het best bij u past. En u heeft met de intuïtieve besturing uw intelligente op het netwerk aangesloten huis altijd in de hand, ongeacht waar ter wereld u zich ook bevindt.

Praktische functies – individueel en intelligent

Met regels, scènes, groepen en plaatsen maakt de devolo Home Control software het leven voor u aangenamer: apparaten worden intelligent gecombineerd, uit te voeren stappen worden samengevat. Dat kan er bijvoorbeeld zo uitzien, dat bij de activering van de scène „goedemorgen“ tegelijkertijd de radio aangaat, de verwarming omhoog gaat en het koffiezetapparaat inschakelt. Via groepen kunnen meerdere apparaten tegelijkertijd aangestuurd worden, bijvoorbeeld alle radiatorthermostaten. En de regels combineren geheel individueel willekeurige producten met elkaar. De functies worden op een nuttige manier aangevuld met praktische toepassingen zoals statistieken en het huisdagboek, welke informatie geven over de toestand van de Home Control-componenten. met de nieuwe devolo besturing bespaart u tijd en moeite. En wint u aan veiligheid en comfort.

Alles in orde – Kijk zelf maar

Daarnaast kunt u altijd een oogje in het zeil houden, of thuis alles nog in orde is, ook wanneer u onderweg bent. Alles wat u daarvoor nodig heeft is een internetverbinding. De Centrale stuurt belangrijke waarschuwingsmeldingen als sms, e-mail of push-bericht naar uw smartphone en tablet. Systeemmeldingen geven informatie over de toestand van afzonderlijke apparaten, bijv. de batterijtoestand.


App of web – U heeft de keuze

De functies van de app zijn ook via het my devolo online-portaal via elke webbrowser beschikbaar. Een praktisch neveneffect van deze keuzemogelijkheid; mocht de internetverbinding een keer uitvallen, dan kan Home Control via de app alsnog vanuit het thuisnetwerk bestuurd worden, mits de devolo Home Control-Centrale en de smartphone resp. de tablet zich in hetzelfde netwerk bevinden.

   

 

 

Features

 • Gratis: app voor smartphones en tablets met Apple iOS en Google Android.
 • Comfortabele complete besturing van de registratie, over de ingebruikname van de Centrale tot het toevoegen van Home Control-componenten.
 • Individueel: persoonlijk dashboard configureren.
 • Doelgericht: in slechts een paar stappen waar u zijn moet.
 • Tijdbesparend: Als-Dan-regels en handmatige of tijdgestuurde scenario's voor soepele processen.
 • Doelmatig: intelligente features, zoals scènes of groepen, combineren meerdere stappen.
 • Controleert: statistiek en huisdagboek voor een perfect overzicht over alle processen in huis.
 • Informeert: sms, e-mail, push-berichten en systeemberichten voor het volledige overzicht.
 • Naar keuze: besturing van alle devolo apparaten ook via het my devolo online-portal op pc en Mac.
 • Open: de Home Control-Centrale ondersteunt de koppeling van PHILIPS Hue, en netwerk-apparaten, die via het overdrachtsprotocol http aangesproken kunnen worden, bijv. stereo-installaties in- en uitschakelen.
Naar boven

Hartelijk dank voor u beoordeling.

Het spijt ons. Bij de transmissie van uw beoordeling is een fout opgetreden. Probeer het a.u.b. opnieuw.

Uw Newsletter aanmelding was succesvol.

Het spijt ons. Bij de aanmelding voor onze Newsletter is een fout opgetreden. Probeer het a.u.b. opnieuw.

Hartelijk dank! Wij hebben uw aanvraag opgeslagen! U wordt geïnformeerd, zodra het artikel weer beschikbaar is.

Het spijt ons. Uw artikelmelding kon niet geactiveerd worden. Probeer het a.u.b. opnieuw.

Opt-out-cookie is succesvol ingesteld. U wordt niet langer gevolgd door Google Analytics.