devolo Home Control en Philips Hue® - lichtregeling per direct geïntegreerd

Ervaar het perfecte lichtdesign

Licht beïnvloed in aanzienlijke mate ons welzijn en zelfs onze gezondheid. Dankzij de intelligente lichtregeling Philips Hue® kan een geschikte lichtsfeer thuis gemakkelijke worden gecreëerd: flexibel, eenvoudig en met maximale comfortfactor - van de staande lampen via LED-lichtstrips tot de populaire Philips Hue® "peertjes“.

Via mydevolo, met geautomatiseerde tijdschakelingen en regels of gewoon met een wandschakelaar kunnen deze in- en uitgeschakeld, gedimd of qua kleur gewijzigd worden.

Lichtbesturing met devolo Home Control

Terwijl Philips Hue® veel functies kent, zoals de trapsgewijze verhoging van de helderheid voor het geleidelijk wakker worden, worden haar mogelijkheden in combinatie met devolo Home Control nog verder uitgebreid. Componenten zoals deur-/venstercontacten, bewegingsmelders maar ook de devolo Home Control-tijdschakelingen kunnen het licht geautomatiseerd in- en uitschakelen. Philips Hue® lampen kunnen daarnaast als visueel alarm worden ingezet: bijvoorbeeld bij een rookalarm worden automatisch alle Hue® lampen ingeschakeld, om de vluchtweg te verlichten. Zelfs de visualisatie van de kamertemperatuur middels de lichtkleur is in 16 miljoen verschillende kleurnuances mogelijk. Dat alles functioneert indien gewenst ook met toegang op afstand met de mydevolo app, vanaf overal ter wereld.

Nieuwe mogelijkheden met Philips Hue®

Voor eigenaren van een Philips Hue® systeem opent met devolo Home Control een wereld van nieuwe mogelijkheden. De uitbreiding functioneert naadloos en uiterst comfortabel. Philips Hue® kan met een paar muisklikken in een devolo Home Control-systeem geïntegreerd worden - van de kleurkeuze tot vooringestelde lichtstemmingen. Zo kunnen op de verschillende terreinen van het dagelijkse leven zinvolle en comfortabele verbeteringen en automatismen worden ingevoerd:

  • De verlichting wordt aan de individuele stemming en het tijdstip van de dag aangepast.
  • Vaak gebruikte instellingen zoals "televisiekijken" of "opstaan" worden opgeslagen en met een druk op de knop onder mydevolo of middels een timer aangestuurd geactiveerd.
  • Ook is er sprake van meer veiligheid tegen ongewenste bezoekers door intelligente aanwezigheidssimulaties.

Daarnaast ondersteunt de combinatie van Philips Hue® en devolo Home Control bij het energiebesparen: via een klokschakeling en met intelligente regels worden actueel niet benodigde lampen gewoon uitgeschakeld.

Een sterk team: intelligent lichtdesign en een intelligent huis

Met devolo Home Control bestuurt u alle belangrijke functies van de Philips Hue® lampen zoals lichtkleur, helderheid en andere functies via de Philips Hue® Bridge. Andere Philips Hue® componenten zoals bijvoorbeeld lichtschakelaars functioneren verder zoals men gewend is. Een optimale kennismaking met de intelligente huisautomatisering biedt hier het devolo Home Control Starter Pakket met Centrale, Deur-/ Venstercontact en Intelligent Stopcontact. Andere devolo Home Control-componenten voor de gebieden veiligheid, energiebesparing en comfort zijn online of in de winkels verkrijgbaar. Voor de integratie van Philips Hue® componenten in devolo Home Control moet de Philips Hue® Bridge met de betreffende lampen al geïnstalleerd zijn.

Terug naar de Smart Home pagin