Service & downloads
Vragen over installatie, configuratie of garantie-afwikkeling van uw devolo producten:
+31 208 084003 * Ma. - vr. van 10.00 - 18.00 uur
support@devolo.nl
Voor vragen over producten, prijzen en verkooppunten:
+32 2 380 36 20 * Maandag t.e.m. vrijdag van 9u tot 17u
info@devolo.nl
Om een snelle en doelgerichte ondersteuning te waarborgen, vragen wij u om de volgende informatie voor het telefoongesprek bij de hand te houden:
  • Productnaam
  • Computertype en specificaties
  • Serienummer
  • Gebruikt besturingssysteem
  • Firmware of stuurprogrammaversie
  • Beschrijving van het probleem
* Binnenlands tarief; eventueel afwijkende prijzen bij internationale verbindingen

Streamen in de zomer

De gezellige bank in de woonkamer of toch de ontspannen ligstoel in de tuin: maakt van uw favoriete plek in huis ook de beste plek voor ongestoord internetplezier.

Ook in de zomer in elke uithoek bereik

Buiten wordt het eindelijk warmer, en de eerste voorbereidingen voor de perfecte zomer zijn al getroffen. Maar hoe staat het met uw internetverbinding?

Wellicht heeft u voor de eerstvolgende filmavond al een nieuwe smart-tv gekocht, of bent u bezig met het plannen van een tuinfeestje bij u thuis? Dan hoeft u er alleen nog maar voor te zorgen dat niets meer in de weg staat van het ultieme zomergenot.

Met devolo geniet u binnenshuis van uw favoriete serie zonder haperingen en in de beste kwaliteit, maar streamt u ook ongestoord in de tuin. Waar u ook bent – u heeft thuis overal bereik.

NU WIFI VERBETEREN

WiFi op uw favoriete plek in huis

WiFi op uw favoriete plek in huis

De hobbykamer op zolder, de gezellige bank in de woonkamer, de altijd goed ruikende keuken of toch de ontspannen ligstoel in de tuin - maak van uw favoriete plek in huis ook de beste plek voor ongestoord internetplezier. Zelfs in de verste uithoek van de tuin leest u deze zomer ongestoord de krant, of frist u uw tuinierskills op met online tutorials. Of stream na een vermoeiende dag relaxt uw favoriete muziek in de hangmat terwijl om u heen de schemer invalt.

Samen genieten van de zomer

Samen genieten van de zomer

De zomer is de mooiste tijd van het jaar, dus wilt u zoveel mogelijk tijd buiten door brengen. De kans is groot dat u dat avondje met vrienden combineert met een barbecue op het balkon of in de tuin. Wat niet betekent dat u het zonder perfecte WiFi hoeft te stellen. Voor dat tuinfeest gebruikt u de perfecte internetverbinding om de nieuwste zomerhits te streamen onder het genot van een koud drankje. 

Lievelingsprogramma streamen

Lievelingsprogramma streamen

Om ervoor te zorgen dat deze zomer ook echt ontspannen verloopt en er geen strijd is over welk tv-programma of welke film er gekeken wordt, kan elk lid van het gezin zelf zijn eigen lievelingsprogramma streamen. Iedereen streamt ongestoord series en muziek en blijft via berichten op de hoogte van wat vrienden doen. Zo worden lastige discussies vermeden en houdt u uw geliefden happy. Dankzij de oplossingen van devolo werkt alles gelijktijdig – zonder kwaliteitsverlies en met een stabiele gegevensoverdracht. 

 

 

Genoeg bandbreedte voor elke streamingervaring

Om te streamen, is een stabiele WiFiverbinding een must. Zeker als u in de tuin zit – niemand wil over het datalimiet gaan. Voor zorgeloos plezier moet bovendien een bepaalde overdrachtssnelheid aanwezig zijn. Hoewel 2 Mbps al voldoende is voor bijvoorbeeld apps, kunt u pas echt genieten als:

de smart-tv HD kan streamen met een overdrachtssnelheid van 6 Mbps;

en u tegelijkertijd aanvullende informatie en feitjes kunt lezen op uw telefoon in hetzelfde netwerk.

Met dLAN-adapters voor WiFi legt u in een handomdraai een draadloos netwerk aan! Genoeg bandbreedte dus, voor u, uw vrienden en een HD-streamingervaring van wereldkwaliteit. Of dat nu buiten is of op zolder – dankzij de Powerline-adapters van devolo geniet u van eersteklas beeld.

NU WIFI VERBETEREN

Extra tips voor je perfecte zomer ervaring

Gastentoegang of access point

Gastentoegang of access point

Richt snel en eenvoudig gastentoegang of access point in. Zo blijft uw eigen internetbeveiliging behouden en heeft niemand toegang tot belangrijke gegevens in uw thuisnetwerk – ook niet na het evenement, want u verandert de toegangsgegevens gemakkelijk weer. 

Het perfecte tuinfeest

Het perfecte tuinfeest

Houd een playlist bij de hand met uw favoriete partyhits. Want ook voor het streamen van muziek is uw geoptimaliseerde internetverbinding uiterst geschikt. Of zoek online naar hoe u snacks in de kleuren van uw favoriete land kunt maken, en maak er zo de blikvanger van het feest van.

Favoriete programma gemist?

Favoriete programma gemist?

Was u niet op tijd thuis waardoor u uw lievelingsprogramma heeft gemist? Relax: u kunt uw serie ook online streamen in een van de mediabibliotheken, en dat geheel ontspannen en zonder onderbrekingen, wanneer u maar wilt. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor series, maar ook voor de meeste sportevenementen. 

Overal WiFi – ook in de tuin: dLAN® WiFi Outdoor

De zomer staat voor de deur, en dat betekent urenlange ontspanning in de buitenlucht. Met een stabiele WiFi-verbinding voor tablet en smartphone kunt u probleemloos muziek en video’s streamen. Dat is tenminste de theorie. Want in de tuin en op het balkon is de praktijk vaak anders. Daar is WiFi meestal heel langzaam, en in het tuinhuis achter in uw tuin heeft u vaak al helemaal geen bereik. Dat is verleden tijd!

Dankzij de dLAN® WiFi Outdoor kan uw tuinfeest gewoon doorgaan. In combinatie met een devolo dLAN®-adapter gebruik u uw elektriciteitsnetwerk als datakabel en verandert u elk stopcontact in een WiFi-hotspot. Tablets, smartphones en laptops profiteren van snelle WiFi. En dankzij de mesh-functie heeft u overal WiFi, waar u ook bent. Met de range+ Technology is zelfs die afstand tot het tuinhuis te overbruggen. En valt uw zomerdag in het water? Ook dat is geen probleem: de dLAN® WiFi Outdoor is waterbestendig en doorstaat elke zomerse bui.

Combineer dLAN® Outdoor WiFi met

dLAN® 550+ WiFi Starter Kit

dLAN® 550+ WiFi Starter Kit

dLAN® 1200+ WiFi ac Starter Kit

dLAN® 1200+ WiFi ac Starter Kit

Naar boven

Hartelijk dank voor u beoordeling.

Het spijt ons. Bij de transmissie van uw beoordeling is een fout opgetreden. Probeer het a.u.b. opnieuw.

Uw Newsletter aanmelding was succesvol.

Het spijt ons. Bij de aanmelding voor onze Newsletter is een fout opgetreden. Probeer het a.u.b. opnieuw.

Hartelijk dank! Wij hebben uw aanvraag opgeslagen! U wordt geïnformeerd, zodra het artikel weer beschikbaar is.

Het spijt ons. Uw artikelmelding kon niet geactiveerd worden. Probeer het a.u.b. opnieuw.

Opt-out-cookie is succesvol ingesteld. U wordt niet langer gevolgd door Google Analytics.