Service & downloads
Vragen over installatie, configuratie of garantie-afwikkeling van uw devolo producten:
+31 208 084003 * Ma. - vr. van 10.00 - 18.00 uur
support@devolo.nl
Voor vragen over producten, prijzen en verkooppunten:
+32 2 380 36 20 * Maandag t.e.m. vrijdag van 9u tot 17u
info@devolo.nl
Om een snelle en doelgerichte ondersteuning te waarborgen, vragen wij u om de volgende informatie voor het telefoongesprek bij de hand te houden:
  • Productnaam
  • Computertype en specificaties
  • Serienummer
  • Gebruikt besturingssysteem
  • Firmware of stuurprogrammaversie
  • Beschrijving van het probleem
* Binnenlands tarief; eventueel afwijkende prijzen bij internationale verbindingen

devolo denkt verder.

devolo green IT logo. devolo green IT – Responsible and sustainable

devolo green IT – Responsible and sustainable

devolo richt zich op een milieuvriendelijke ontwikkeling en productie. Duurzaam produceren. Resources sparen. Energie besparen. Ondernemer zijn betekent ook verantwoordelijkheid nemen. Deze eis stelt devolo zich al sinds haar oprichting in 2002.

Als marktleider willen we niet alleen innovatieve producten ontwikkelen, maar ook kiezen voor een duurzaam milieubeleid. Met het nieuwe logo "Follow Green" willen we u daarbij helpen bij complexe onderwerpen zoals milieuvriendelijkheid en veiligheid het geschikte product te kiezen.


devolo Produkte sparen bis zu 90% Energie ein.

Energie besparen. PowerSave 90% minder.

devolo's intelligente PowerSave-techniek bespaart 90 procent energie û geheel automatisch. De gepatenteerde stroombespaarmodus herkent of de op de HomePlug-adapter aangesloten computer in- of uitgeschakeld is en past de bedrijfstoestand van de adapter hier overeenkomstig op aan. Geniaal eenvoudig û eenvoudig geniaal. Producten met het PowerSave-logo hebben in hun marktsegment daarnaast ook nog eens het laagste energieverbruik.


devolos Produkte mit dem Highly-Recyclable-Siegel bestehen zu einem hohen Maß aus recycelten Materialien.

Resources sparen. Highly Recyclable.

De producten van devolo met het Highly-Recyclable-zegel bestaan voor een groot deel uit gerecycleerde materialen. Zo kunnen kunststoffen bijvoorbeeld opnieuw gebruikt worden om bronnen te besparen. Alle producten met dit logo beschikken over het grootste aandeel aan gerecycleerde materialen in hun marktsegment. Bij de correcte afvoer zijn alle Highly-Recyclable-producten daarnaast ook voor een groot deel recycleerbaar.


Green IT sky. devolo denkt schon heute an die Zukunft. Jedes Produkt soll am Ende seines Lebens optimal recycelt werden.

Verantwoordelijkheid nemen. Active Waste Management.

devolo denkt nu al aan de toekomst. Elk product moet aan het einde van zijn levenscyclus optimaal gerecycleerd worden. Maar om aan deze eis te voldoen, moeten vragen gesteld worden: welke moderne materialen kunnen gebruikt worden? Hoe ziet een apparaatconfiguratie er uit in een "cradle-to-cradle" context? Daarvoor participeert devolo ook actief in grondslagen die op een duurzame en actieve afvoer van productonderdelen gericht zijn.


devolo handelt nachhaltig und setzt bereits während der Produktentwicklung auf eine nachhaltige Materialwahl.

Duurzaam produceren. RoHS Compliant.

devolo kiest al bij de productontwikkeling voor een duurzame materiaalkeuze. De producten van de onderneming worden met de modernste, milieuvriendelijke kunststoffen en elektronicamodules gebouwd. Volgens de EG-richtlijn bevinden er zich in de producten geen gevaarlijke stoffen.


Grüner Strom. Mit der devolo Photovoltaikanlage. Im Jahr 2012 wurde auf dem Dach der devolo AG eine Photovoltaikanlage installiert.

Groene stroom. Met de devolo zonnepaneleninstallatie.

In 2012 werden op het dak van devolo AG zonnepanelen ge∩nstalleerd. Met een gemiddelde opwekking van ca. 4100 kWh per maand is de zonnepanelen-installatie goed voor ca. 22% van de benodigde elektrische stroom van devolo AG. Zo neemt devolo ook ter plekke haar verantwoordelijkheid. Hier vindt u de actuele waarden van de zonnepanelen-installatie van devolo.


devolo betreibt Green Hosting in Europas grünstem Rechenzentrum.
													Der devolo Onlineshop wird in Europas grünstem Rechenzentrum betrieben.

Green Hosting. Europa's groenste rekencentrum.

De devolo online-shop wordt door Europa's groenste computercentrum gehost. Voor het gebruik van de infrastructuur van het computercentrum wordt tot wel 66% energie bespaard. Zo wordt voor de koeling bijvoorbeeld waterkracht gebruikt en uitsluitend groene stroom afgenomen. Ondanks de milieuvriendelijke maatregelen worden geen compromissen gedaan ten aanzien van de volledige server-performance en de hoogste beschikbaarheid. Meer informatie vindt u onder www.datadock.eu/nl/.

Naar boven

Hartelijk dank voor u beoordeling.

Het spijt ons. Bij de transmissie van uw beoordeling is een fout opgetreden. Probeer het a.u.b. opnieuw.

Uw Newsletter aanmelding was succesvol.

Het spijt ons. Bij de aanmelding voor onze Newsletter is een fout opgetreden. Probeer het a.u.b. opnieuw.

Hartelijk dank! Wij hebben uw aanvraag opgeslagen! U wordt geïnformeerd, zodra het artikel weer beschikbaar is.

Het spijt ons. Uw artikelmelding kon niet geactiveerd worden. Probeer het a.u.b. opnieuw.

Opt-out-cookie is succesvol ingesteld. U wordt niet langer gevolgd door Google Analytics.