Service & downloads
Vragen over installatie, configuratie of garantie-afwikkeling van uw devolo producten:
+31 208 084003 * Ma. - vr. van 10.00 - 18.00 uur
support@devolo.nl
Voor vragen over producten, prijzen en verkooppunten:
+32 2 380 36 20 * Maandag t.e.m. vrijdag van 9u tot 17u
info@devolo.nl
Om een snelle en doelgerichte ondersteuning te waarborgen, vragen wij u om de volgende informatie voor het telefoongesprek bij de hand te houden:
  • Productnaam
  • Computertype en specificaties
  • Serienummer
  • Gebruikt besturingssysteem
  • Firmware of stuurprogrammaversie
  • Beschrijving van het probleem
* Binnenlands tarief; eventueel afwijkende prijzen bij internationale verbindingen

range+ Technology

De nieuwe generatie Powerline-thuisnetwerk van devolo.

Logo der range+ technology. Die neue Powerline-Heimnetz-Generation von devolo.

Bij de toenemende eisen die worden gesteld aan ons thuisnetwerk loopt wifi al gauw tegen haar grenzen aan. Wij leven in een digitale wereld, waar het internet een vast onderdeel is van de dagelijkse gang van zaken. Om tegelijkertijd over het internet te surfen, online te spelen of HD-films te streamen, is een gangbare powerline verbinding vaak niet meer voldoende. Met de range+ Technology van devolo kunt u genieten van muziek, films en foto's in de toekomst zonder irritante laadtijden en kunt u zich verheugen over een optimaal thuisnetwerk. Maak gebruik van uw internetaansluiting met haar volledige kwaliteit, in elke ruimte met de dLAN® Powerline-producten met range+ Technology van devolo.

Innovatieve technologie, maximale overdrachtssnelheid

Internet und WLAN Sorgen ade. Die range+ Technologie sorgt für eine stabilere Internetverbindung mit deutlich höheren Reichweiten.

Met de range+ Technology introduceert devolo de nieuwe Powerline-generatie voor een nog snellere gegevenstransmissie in het thuisnetwerk. Tot 1200 Mbps overdrachtsnelheid wordt mogelijk door een revolutionaire innovatie: de gangbare Powerline-technologie maakt slechts gebruik van twee van de drie leidingen in de stroomkring (fase- en nullader). De innovatieve range+ Technology van devolo met MIMO-techniek (Multiple In Multiple Out) kan ook gebruik maken van de massa-ader (aarde) en benut zo voor het eerst het maximale fysieke potentieel van de stroomleiding. De eigenlijke werking van de ader wordt hierbij niet beïnvloed. Zo wordt niet alleen een duidelijk hogere overdracht gerealiseerd, maar ook een groot zendbereik behaald.
 
Vooral dLAN® powerline-aansluitingen die over langere afstanden moeten werken, profiteren van de revolutionaire range+ Technology. Vanwege de leidingafstand zijn zelfs deze verbindingen door storende invloeden belast. Typische storingsbronnen in vele huishoudens die de overdrachtskwaliteit beïnvloeden, zijn bijvoorbeeld schakelende voedingen en energiespaarlampen. Door de extra signaalkoppeling van de aardedraad heeft devolo een oplossing gecreëerd, waarbij een optimale overdrachtscapaciteit mogelijk wordt gemaakt. Zelfs afgelegen ruimtes in de kelder of op zolder zijn nu verbonden met een hogere datarate. Bij de gepatenteerde technologie, die uitsluitend door devolo adapters wordt gebruikt, wordt automatisch de beste communicatieweg in uw stroomnet gekozen om een maximaal bereik en maximale stabiliteit te waarborgen.

dLAN® powerline-producten met range+ Technology

devolo maakt wereldwijd als enige fabrikant gebruik van de zelf ontwikkelde range+ Technology. Zo innovatief de gepatenteerde technologie is, zo eenvoudig is het configureren en het gebruik van de dLAN® powerline-producten. Gewoon de powerline-adapter in het stopcontact steken, verbinding met de router en de gewenste eindapparaten maken en surfen maar. Met de dLAN® powerline-adapters kunt u zo alle netwerkapparaten verbinden, van amusementselektronica tot intelligente domotica met componenten uit onze devolo Home Control serie.

Naar boven

Hartelijk dank voor u beoordeling.

Het spijt ons. Bij de transmissie van uw beoordeling is een fout opgetreden. Probeer het a.u.b. opnieuw.

Uw Newsletter aanmelding was succesvol.

Het spijt ons. Bij de aanmelding voor onze Newsletter is een fout opgetreden. Probeer het a.u.b. opnieuw.

Hartelijk dank! Wij hebben uw aanvraag opgeslagen! U wordt geïnformeerd, zodra het artikel weer beschikbaar is.

Het spijt ons. Uw artikelmelding kon niet geactiveerd worden. Probeer het a.u.b. opnieuw.

Opt-out-cookie is succesvol ingesteld. U wordt niet langer gevolgd door Google Analytics.