Service & downloads
Vragen over installatie, configuratie of garantie-afwikkeling van uw devolo producten:
+31 208 084003 * Ma. - vr. van 10.00 - 18.00 uur
support@devolo.nl
Voor vragen over producten, prijzen en verkooppunten:
+32 2 380 36 20 * Maandag t.e.m. vrijdag van 9u tot 17u
info@devolo.nl
Om een snelle en doelgerichte ondersteuning te waarborgen, vragen wij u om de volgende informatie voor het telefoongesprek bij de hand te houden:
  • Productnaam
  • Computertype en specificaties
  • Serienummer
  • Gebruikt besturingssysteem
  • Firmware of stuurprogrammaversie
  • Beschrijving van het probleem
* Binnenlands tarief; eventueel afwijkende prijzen bij internationale verbindingen

WiFi Move Technology

WiFi overal – eenvoudig. Altijd. Verbonden.

Die neue WiFi Move Technology bringt grenzenlose Internet-Freiheit in jeden Raum - noch bevor Sie dort sind.

WiFi Move Technology – de WiFi van de toekomst is altijd daar, waar u deze nodig heeft. Ervaar de beste verbindingskwaliteit voor smartphone, tablet en laptop in het hele huis. De nieuwe WiFi Move Technology brengt grenzeloze internet-vrijheid in iedere ruimte, nog voordat u daar bent. Beleef online-entertainment of snelle media-streaming zoals u het nog nooit hebt beleefd.

Intelligente wifi-verbinding die mee gaat

Mit devolo beginnt die Zukunft im Zuhause. Die innovative WIFI Move Technology ermöglicht immer den besten Empfang.

Met de devolo WiFi Move Technology ervaart u de beste verbindingskwaliteit voor uw mobiele eindapparaten. WiFi Move richt zich daarbij niet op één access-point, maar maakt een veelvoud aan wifi access points mogelijk in het hele huis. De compacte access points worden hiervoor via de stroomleiding met elkaar verbonden en brengen de wifi precies daar waar u zich op dat moment bevindt. En het beste is: uw eindapparaten zoals smartphones, tablets of laptops kiezen automatisch de dichtstbijzijnde zender, zonder dat daarbij de internetverbinding wordt onderbroken. Daarbij wordt steeds gebruik gemaakt van het sterkst zendende access point, zodat u altijd gebruik kunt maken van de beste verbindingskwaliteit. Ook in de studeerkamer, op zolder of bij het surfen in de tuin kunt u dankzij een extra dLAN WiFi-adapter rekenen op een snelle internettoegang. Zo geniet u altijd van volledig WiFi-ontvangst en gebruikt u alle mogelijkheden van uw apparaten. Door een extra LAN-aansluiting kunnen bijvoorbeeld ook uw spelconsole, televisie of media receiver op het internet worden aangesloten.

Met devolo begint de toekomst thuis.

Mit devolo beginnt die Zukunft im Zuhause. Die innovative WIFI Move Technology ermöglicht immer den besten Empfang.

Optimale wifi-ontvangst in het hele huis was nog nooit zo eenvoudig. Steek hiervoor gewoon het WiFi Move Access Point in het stopcontact, op de knop drukken en genieten van de beste verbindingskwaliteit. Met WiFi Move ontstaat in korte tijd een groot, draadloos netwerk bij u thuis, dat u intuïtief met de gratis iOS en Android app bijzonder eenvoudig kunt bewaken. Gebruik de app om persoonlijke wachtwoorden aan te maken en andere veiligheidsinstellingen te definiëren. Uw persoonlijke instellingen worden automatisch overgedragen op alle WiFi Move Access Points. Zo hoeft u het hele netwerk slechts één maal te configureren.

Natuurlijk kan uw thuisnetwerk met de WiFi Move Technology willekeurig worden uitgebreid: sluit eenvoudig extra adapters aan, daar waar u wilt genieten van grenzeloze internet-vrijheid. Via een eenvoudige druk op de knop kunnen de gemaakte instellingen gemakkelijk naar een toegevoegde adapter worden overgedragen. Voor nog meer comfort zijn er extra functies zoals gastentoegang, kinderbeveiliging en tijdsturing beschikbaar. Met dLAN® van devolo haalt u de toekomst nu al in huis.

Naar boven

Hartelijk dank voor u beoordeling.

Het spijt ons. Bij de transmissie van uw beoordeling is een fout opgetreden. Probeer het a.u.b. opnieuw.

Uw Newsletter aanmelding was succesvol.

Het spijt ons. Bij de aanmelding voor onze Newsletter is een fout opgetreden. Probeer het a.u.b. opnieuw.

Hartelijk dank! Wij hebben uw aanvraag opgeslagen! U wordt geïnformeerd, zodra het artikel weer beschikbaar is.

Het spijt ons. Uw artikelmelding kon niet geactiveerd worden. Probeer het a.u.b. opnieuw.

Opt-out-cookie is succesvol ingesteld. U wordt niet langer gevolgd door Google Analytics.