Ook in de zomer in elke uithoek bereik

Buiten wordt het eindelijk warmer, en de eerste voorbereidingen voor de perfecte zomer zijn al getroffen. Maar hoe staat het met uw internetverbinding?

Wellicht heeft u voor de eerstvolgende filmavond al een nieuwe smart-tv gekocht, of bent u bezig met het plannen van een tuinfeestje bij u thuis? Dan is het alleen nog zaak dat niets meer in de weg staat voor het ultieme zomergenot.

Met devolo geniet u niet alleen binnenshuis van uw favoriete serie zonder haperingen en in de beste kwaliteit, maar streamt u ook ongestoord in de tuin. Waar u ook bent – u heeft overal in huis bereik.

 

 

  • Genoeg bandbreedte voor streamen
  • WiFi op uw favoriete plek in huis
  • Lievelingsprogramma streamen

Genoeg bandbreedte voor elke streamingervaring

 

Om te streamen, is een stabiele WiFiverbinding een must. Zeker als u in de tuin zit – niemand wil over het datalimiet gaan. Voor zorgeloos plezier moet bovendien een bepaalde overdrachtssnelheid aanwezig zijn. Hoewel 2 Mbps al voldoende is voor bijvoorbeeld Sky Go, kunt u pas echt genieten als:

de smart-tv HD kan streamen met een overdrachtssnelheid van 6 Mbps;

en u tegelijkertijd aanvullende informatie en feitjes kunt lezen op uw telefoon in hetzelfde netwerk.

Met dLAN-adapters voor WiFi legt u in een handomdraai een draadloos netwerk aan! Genoeg bandbreedte dus, voor u, uw vrienden en een HD-streamingervaring van wereldkwaliteit. Of dat nu buiten is of op zolder – dankzij de Powerline-adapters van devolo geniet u van eersteklas beeld.

WiFi op uw favoriete plek in huis

 

De hobbykamer op zolder, de gezellige bank in de woonkamer, de altijd goed ruikende keuken of toch de ontspannen ligstoel in de tuin: maakt van uw favoriete plek in huis ook de beste plek voor ongestoord internetplezier. Zelfs in de verste hoek van de tuin kunt u deze zomer ongestoord dat online de krant lezen , of ter plekke uw tuinierskills opfrissen met online tutorials. Na een vermoeiende dag streamt u relaxt in de hangmat uw favoriete muziek terwijl om u heen de schemer invalt.

Lievelingsprogramma streamen

 

Om ervoor te zorgen dat deze zomer ook echt ontspannen verloopt en er geen strijd is over welk tv-programma of welke film er gekeken wordt, kan elk lid van het gezin zelf zijn eigen lievelingsprogramma streamen. Iedereen streamt ongestoord series en muziek en blijft via berichten op de hoogte van wat vrienden doen. Zo worden lastige discussies vermeden en houdt u uw geliefden happy. Dankzij de oplossingen van devolo werkt alles gelijktijdig – zonder kwaliteitsverlies en met een stabiele gegevensoverdracht.

devolo stopt de WiFi-zwakte

devolo Magic combineert de snelste wifi met het snelste Powerline-thuisnetwerk. Moderne Mesh-functies, zoals roaming, garanderen dat uw smartphone altijd verbinding maakt met het sterkste toegangspunt – voor een snelle WiFi-verbinding in huis en tuin.


Dankzij de devolo Magic-adapters van devolo zorg je in een handomdraai voor één groot wifi-netwerk dat zelfs de barbecue, het zwembad en het gazon bereikt. Plug gewoon een wifi-adapter van devolo in het dichtstbijzijnde stopcontact en klaar ben je. Draadloos internet is dan overal toegankelijk. 


Mobiele devices als smartphones, tablets en laptops maken automatisch verbinding met het toegangspunt dat het sterkste signaal biedt, waardoor je de garantie hebt van overal een volledige wifi-ontvangst. 
 

Koop nu online

devolo Powerline Adapter Magic 2 WiFi next Starter Kit in cirkels met WiFi-golf en rode kaart

Extra tips voor je perfecte zomer ervaring

Gastentoegang of access point


Richt snel en eenvoudig gastentoegang of access point in. Zo blijft uw eigen internetbeveiliging behouden en heeft niemand toegang tot belangrijke gegevens in uw thuisnetwerk – ook niet na het evenement, want u verandert de toegangsgegevens gemakkelijk weer.

Het perfecte tuinfeest


Houd een playlist bij de hand met uw favoriete partyhits. Want ook voor het streamen van muziek is uw geoptimaliseerde internetverbinding uiterst geschikt.

Kleurrijk snacks zijn de blikvanger van uw feest. Gebruik hiervoor kleurrijk fruit, paprika’s, tomaten en olijven.

Favoriete programma gemist?


Was u niet op tijd thuis waardoor u uw lievelingsprogramma heeft gemist? Relax: u kunt uw serie ook online streamen in een van de mediabibliotheken,

en dat geheel ontspannen en zonder onderbrekingen, wanneer u maar wilt. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor series, maar ook voor de meeste sportevenementen.

Onze aanbevelingen

Meer weten over toepassingen als gamen, thuiswerken en muziek en films streamen?
Gebruik onze toepassingsgids voor tips en productaanbevelingen

 

Naar het toepassingsoverzicht