devolo Powerline Adapter

Productdetails

De Magic 2 LAN DINrail-adapter optimaliseert de gegevenstransmissie direct in de meterkast en kan de prestaties van uw Powerline-netwerk nog eens aanzienlijk verhogen. Dankzij de automatische fasekoppeling geeft u de transmissiesnelheid een boost in elk stopcontact in het huis! De ideale uitbreiding voor uw thuisnetwerk, bijvoorbeeld voor de gebouwautomatisering, Smart-Home toepassingen of uw multimediacentrum.

 

Opmerking over de installatie
De Magic 2 LAN DINrail wordt direct op de DINrail in de meterkast aangebracht. Let erop dat deze installatie door een erkende elektricien moet worden uitgevoerd.

 • Het hart van uw Powerline-netwerk
 • Vanaf de DINrail door het hele huis
 • De prestaties worden aanzienlijk verbeterd

Magic 2 LAN DINrail: het hart van uw Powerline-netwerk

Wanneer de Magic 2 LAN DINrail eenmaal in de meterkast is aangebracht, wordt hij het hart van uw Powerline-netwerk. Als centrale netwerkhub geeft hij het internetsignaal direct aan de bron van uw elektriciteitsvoorziening door en realiseert op die manier een aanzienlijke hogere transmissiesnelheid.
Hiervoor verbindt u de Magic 2 LAN DINrail-adapter eenvoudig via de Gigabit Ethernet-aansluiting met uw router die zich zo dicht mogelijk bij (of direct in) de meterkast moet bevinden. Resultaat: elk stopcontact in uw huis of woning waar u een Magic-adapter heeft aangebracht wordt een krachtige netwerkaansluiting.

Vanaf de DINrail door het hele huis: zo maakt u van elk stopcontact een potentiële netwerkaansluiting

Met Powerline geniet u van internet zonder snelheidsbeperkingen: Dikke muren of de afstand naar de router zijn niet meer van belang. Maar u kunt met devolo Magic ook nog eens zorgen voor een aanzienlijke snelheidswinst bij de gegevenstransmissie – met de Magic 2 LAN DINrail adapter!
Lange laadtijden zijn daarmee verleden tijd – in elke ruimte waar u een Magic-stopcontactadapter heeft aangebracht.

devolo Powerline Adapter

De prestaties van uw devolo Magic-stopcontactadapters worden aanzienlijk verbeterd

De 3-fasenaansluiting van de Magic 2 LAN DINrail op uw elektriciteitsnet helpt u gebruik te maken van het volledige potentieel van uw Powerline-netwerk. Of u nu de gegevenstransmissie in het netwerk van de woonkamer wilt verbeteren of de elektronische apparatuur in uw huis wilt bedienen – de Magic 2 LAN DINrail maakt dit mogelijk op uw Powerline-netwerk.
De maximale snelheid van de gegevenstransmissie op uw Magic-stopcontactadapters bedraagt dan 2.400 Mbps waarmee u ook goed bent toegerust voor de datalast van het internet der dingen in de toekomst.

4 devolo Powerline Adapter
Mann und Frau streamen

Uitgerust voor alle digitale mogelijkheden

High-end games of films in 8k-resolutie vereisen een supersnelle internetverbinding – die heeft u met uw Powerline-netwerk en de Magic 2 LAN DINrail al in huis.

Mann im Home-Office schaut am Monitor

Veilig en comfortabel werken vanuit uw Home-Office

Supersnelle up- en downloads dankzij de Magic-stopcontactadapter en de Magic 2 LAN DINrail in de meterkast.

Mann schaut auf dem Smartphone

Voor een slim huis

De Magic 2 LAN DINrail-adapter is als nieuwe motor voor uw Powerline-netwerk de perfecte basis voor een groot aantal Smart-Home toepassingen en netwerkapparatuur die een constante en snelle internetverbinding nodig heeft.

De voordelen in één oogopslag

Uitgebreide netwerkverbindingen in het hele huis

 • De motor: de Magic 2 LAN DINrail verbetert de prestaties van elke devolo Magic-adapter met een transmissiesnelheid tot 2.400 Mbps – dankzij de geïntegreerde fasekoppeling.
 • Bijzonder krachtig: de DINrail adapter beschikt over een snelle Gigabit Ethernet-aansluiting (RJ45) voor aansluiting op een router (bv. een glasvezelmodem in de meterkast)
 • Voorziet het hele huis van snel internet – dankzij invoer direct aan de bron
Vordere Seite vom devolo Powerline Adapter Magic 2 LAN DINrail

Modernste standaard: G.hn-standaard

 • De snelst mogelijke gegevenstransmissie dankzij G.hn-chips van de tweede generatie
 • Verbeterde signaalstabiliteit
 • De perfecte voorwaarden voor modern entertainment: trillingvrij genieten van videostreaming, online gaming, VR-games en nog veel meer
Zwei Freunde am gamen. Einer hat eine Spielkonsole in der Hand und der andere eine VR Set.

Elk stopcontact wordt een stabiele en snelle netwerkaansluiting:

 • Elk stopcontact wordt een stabiele en snelle netwerkaansluiting: ideaal voor gamen en streamen in HD-resolutie, voor een multimedianetwerk in huis, Smart-Home toepassingen en gebouwautomatisering
 • Hoog ontvangstbereik: Snelle gegevenstransmissie op een afstand tot 500 meter
 • Snelle integratie: Maakt automatisch verbinding met elke geïnstalleerde Magic-adapter 
Ein Mann im Home-Office arbeitet am Computer
devolo Powerline Adapter

Storingsvrij en snel surfen met het devolo Magic Powerline-netwerk

In elke ruimte in het huis bevindt zich normaal gesproken tenminste één stopcontact maar lang niet elke ruimte heeft een netwerkaansluiting. Waarom niet het internetsignaal direct via de stroomleiding verzenden en op die manier van elk stopcontact een internetaansluiting maken? Dit is het principe van Powerline. Met een stopcontact-adapter uit de Magic-serie krijgt u, afhankelijk van de uitvoering, snel internet via LAN of WiFi uit een willekeurig stopcontact. De Magic 2 LAN DINrail geeft uw bestaande Powerline-netwerk ook nog eens een aanvullende snelheidsboost.

Netwerkverbindingen in het huis met de techniek van de marktleider

Als geen ander merk is devolo verbonden met het concept “Internet uit het stopcontact“ – en daar zijn goede redenen voor! Wij ontwikkelen sinds 2002 oplossingen voor dLAN-netwerken, WiFi-sigaalversterking en Mesh-WiFi, die hun tijd ver vooruit zijn. Inmiddels hebben we meer dan 40 miljoen stopcontactadapters verkocht en voor onze techniek meer dan 400 onderscheidingen ontvangen. Test onze Magic-technologie met de Magic 2 LAN DINrail in het hart van uw Powerline-netwerk! Zo geniet u van de luxe van snel internet – overal in huis.  

Vier devolo Powerline Adapter
Ondersteunde besturingssystemen
 • vanaf Windows 7
 • vanaf Mac OS X 10.11
 • vanaf Ubuntu Linux 14.04
 • vanaf Android 6.0
 • vanaf iOS 9

Leveringsomvang
 • 1x Magic 2 LAN DINrail
 • 1x Ethernetkabel
 • 1x Installatiehandleiding (Let erop dat deze installatie door een erkende elektricien moet worden uitgevoerd.)