De repeater voor iedereen die snel en eenvoudig zijn of haar WiFi wil boosten

  • Meer bereik voor uw WiFi
  • Betere prestaties door de WiFi 6-standaard
  • Overdrachtssnelheid van maximaal 3.000 Mbps
  • Geschikt voor alle apparaten & applicaties
  • Compatibel met alle routers
  • Een kwestie van aansluiten, knoppen indrukken en klaar
  • 3 jaar fabrieksgarantie
Seitenansichten des devolo WiFi 6 Repeater 3000

devolo’s succesgarantie: WiFi in 5 minuten

Sluit hem aan, druk op de knop en start met browsen! Dit is de belofte van devolo: sterkere WiFi zonder ingewikkelde set-up.

Succesgarantie WiFi in 5 minuten

Aansluiten. Klaar. WiFi.

Ontvangst van de hoogste kwaliteit op smartphones, tablets en laptops op uw favoriete plek, of dat nu het thuiskantoor, de woonkamer of keuken is. De repeater past in elk stopcontact en valt niet op. Hij is in het hele huis te gebruiken en vereist geen technische kennis.

 

De prijs/prestatie-kampioen van de devolo repeaters werkt met elke WiFi-router en zorgt voor een aanzienlijke WiFi-boost – gewoon aansluiten, op de knop drukken en klaar is kees.

devolo WiFi 6 Repeater 3000 mit grünem WLAN-Balken vor einem Balkon

Extra kracht voor uw WiFi-netwerk met WiFi 6

De WiFi 6 Repeater 3000 van devolo zet uw WiFi in de volgende versnelling. De WiFi 6-standaard laat smartphones, computers, tablets en game consoles over de datasnelweg racen. Uw dagelijkse digitale ervaringen, van videovergaderingen tot online streamen, worden zo gewoonweg leuker.

WiFi 6 Sticker

WiFi 6

Deze nieuwe standaarden zorgen voor snellere WiFi, meer stabiliteit en hogere datasnelheden in netwerken met veel frequenties – ideaal voor gelijktijdig gebruik door veel apparaten.

Mesh Sticker

Mesh WiFi

De repeater is uitstekend geschikt als basis voor sterkere WiFi binnen het thuisnetwerk, waarop andere devolo-producten voort kunnen bouwen. Zo kunt u stuk voor stuk een slim mesh-netwerk van devolo opbouwen.

Smartphone Sticker

Home Network App

Op maat gemaakte configuratie voor ouderlijk toezicht, tijdscontrole en WiFi voor gasten. De devolo WiFi 6 Repeater 3000 kan moeiteloos worden aangepast aan uw behoeften. Met de app (iOS, Android) en de webinterface heeft u altijd de controle over alle functies.

Ethernet Port Sticker

Geïntegreerde netwerkverbinding

Een ethernetpoort voor vaste apparaten, zoals receivers, smart-tv’s of game consoles.

Security Sticker

Maximale beveiliging

devolo-producten zijn uitgerust met de nieuwste versleutelingsstandaarden WPA2/WPA3 (bankstandaard), zodat uw data goed beschermd is.

Multiroom WiFi Sticker

Gebruik als WiFi-toegangspunt

Heeft u netwerktoegang in een ruimte, maar geen WiFi? U kunt de devolo WiFi 6 Repeater 3000 ook gebruiken als een toegangspunt.

Gemakkelijk uitbreidbaar, ideaal combineerbaar

 

U hebt al een Powerline-netwerk en wilt het WiFi uitbreiden naar individuele woonruimtes? Of u gebruikt een repeater en hebt extra WiFi-versterking nodig?

 

Geen probleem, want ons krachtige mesh-netwerk is eenvoudig uit te breiden. Sluit gewoon extra repeaters aan, stel ze in en geniet van een nog groter, naadloos WiFi-netwerk.

 

Onze tip: koop nu de Repeater Mesh Bundle en krijg twee repeaters tegelijk voor een speciale prijs!

De beste technologie voor meer plezier

Met de WiFi 6 Repeater 3000 verzekert devolo u van krachtige en stabiele WiFi door uw hele huis. devolo ontwikkelt de modernste producten voor miljoenen klanten over de hele wereld.

 

De WiFi 6 Repeater is uitgerust met een 2x2 MIMO-antenneconfiguratie. In combinatie met de WiFi 6-standaard bereikt de repeater hiermee een WiFi-performance van maximaal 3.000 Mbps (2.400 Mbps voor 5 GHz & 574 Mbps voor 2,4 GHz).

Inhoud van de verpakking


1x devolo WiFi 6 Repeater 3000

1x Installatieflyer

Downloads

Firmware WiFi 6 Repeater 3000