Dubbele WLAN-uitbreiding met mesh-voordelen, uit één doos

 

  • Mesh Bundle bestaande uit twee WiFi 6 Repeater 5400
  • Meer bereik voor uw WiFi
  • Betere prestaties door de WiFi 6-standaard
  • Overdrachtssnelheid van maximaal 5.400 Mbps
  • Geschikt voor alle apparaten & applicaties
  • Compatibel met alle routers
  • Een kwestie van aansluiten, knoppen indrukken en klaar
  • 3 jaar fabrieksgarantie

De Mesh-WiFi-boost met WiFi 6

De devolo WiFi 6 Repeater 5400 zorgt in een handomdraai voor WiFi in elk hoekje van uw woning - supersnel internet gegarandeerd. Alle units in devolo Mesh Wifi vormen een gedeeld WiFi-netwerk. Uw WiFi-compatibele apparaten verbinden automatisch met het sterkste toegangspunt.

devolo’s succesgarantie: WiFi in 5 minuten

Sluit hem aan, druk op de knop en start met browsen! Dit is de belofte van devolo: sterkere WiFi zonder ingewikkelde set-up.

Succesgarantie WiFi in 5 minuten

WiFi was nog nooit zo eenvoudig

De stijlvolle WiFi 6-turbo kunt u overal plaatsen. Hij garandeert ontvangst van de hoogste kwaliteit op smartphones, tablets en laptops op uw favoriete plek, of dat nu het thuiskantoor, de woonkamer of de keuken is.

 

Als alternatief kunnen de repeaters ook worden gebruikt als toegangspunten - dit is vooral effectief als u al netwerkbekabeling in huis heeft.

devolo WiFi 6 Repeater 5400 Hausillustration Access Point Modus
devolo WiFi 6 Repeater 5400 auf einem Fernsehschrank

Extra kracht voor uw WiFi-netwerk met WiFi 6

De WiFi 6 Repeater 5400 van devolo zet uw WiFi in de volgende versnelling. De WiFi 6-standaard laat smartphones, computers, tablets en game consoles over de datasnelweg racen. Uw dagelijkse digitale ervaringen, van videovergaderingen tot online streamen, worden zo gewoonweg leuker.

WiFi 6 Sticker

WiFi 6

Deze nieuwe standaarden zorgen voor snellere WiFi, meer stabiliteit en hogere datasnelheden in netwerken met veel frequenties – ideaal voor gelijktijdig gebruik door veel apparaten.

Mesh Sticker

Mesh WiFi

De repeater is uitstekend geschikt als basis voor sterkere WiFi binnen het thuisnetwerk, waarop andere devolo-producten voort kunnen bouwen. Zo kunt u stuk voor stuk een slim mesh-netwerk van devolo opbouwen.

Smartphone Sticker

Home Network App

Op maat gemaakte configuratie voor ouderlijk toezicht, tijdscontrole en WiFi voor gasten. De devolo WiFi 6 Repeater 5400 kan moeiteloos worden aangepast aan uw behoeften. Met de app (iOS, Android) en de webinterface heeft u altijd de controle over alle functies.

Ethernet Port Sticker

Twee ethernetpoorten

Geïntegreerde netwerkpoorten voor vaste apparaten, zoals ontvangers, smart-tv’s of game consoles.

Security Sticker

Maximale beveiliging

devolo-producten zijn uitgerust met de nieuwste versleutelingsstandaarden WPA2/WPA3 (bankstandaard), zodat uw data goed beschermd is.

Multiroom WiFi Sticker

Gebruik als WiFi-toegangspunt

U beschikt al over een netwerkaansluiting in een ruimte, maar nog niet over WiFi? U kunt de devolo WiFi 6 Repeater 5400 ook gebruiken als een toegangspunt.

Uitstekend uitgerust voor de allerbeste verbinding

De WiFi 6 Repeater 5400 van devolo haalt hoge datasnelheden en kan zo stabiele WiFi in uw volledige huis garanderen. devolo ontwikkelt de modernste producten voor miljoenen klanten over de hele wereld.

 

De WiFi 6 Repeater 5400 in een elegant desktopdesign biedt een 4x4/2x2 antenneconfiguratie. In combinatie met de WiFi 6-standaard bereikt de repeater hiermee een WiFi-performance van maximaal 5400 Mbps over zes chains (4800 Mbps voor 5 GHz & 574 Mbps voor 2,4 GHz).

Inhoud van de verpakking

 

2x devolo WiFi 6 Repeater 5400

2x Stroomvoorziening

2x Installatieflyer

Downloads

Firmware WiFi 6 Repeater 5400