Productdetails

De WiFi Repeater ac van devolo vergroot uw wifi-bereik in een handomdraai. U surft meteen met een overdrachtssnelheid tot wel 1200 Mbps. Eindelijk versterking voor uw wifi – en dat zonder ingewikkelde installatie!


U installeert de wifi-versterker in slechts enkele handelingen, en dankzij geïntegreerde signaalsterkte-indicatie is hij heel eenvoudig te positioneren. Gebruik de repeater voor aanzienlijk meer wifi-bereik of creëer heel eenvoudig een volledig nieuw wifi-toegangspunt. Met de devolo WiFi Repeater ac haalt u alles uit uw wifi-netwerk wat erin zit.

Perfect voor WiFi-apparaten

Verrijk uw dagelijks leven met perfect internet!

Surfen, videochatten en streamen met maximaal 1200 Mbps

Geniet van videochatten, surfen, en films en muziek streamen, zonder irritante storingen.

De voordelen op een rij

De WiFi Repeater ac van devolo is uw versterking voor het thuisnetwerk

 

Groot voordeel: op de wifi-versterker zijn ook bekabelde apparaten, zoals een pc en settopbox, aan te sluiten via de geïntegreerde Gigabit-LAN-aansluiting.

 

In luttele minuten meer WiFi ac-bereik

 • Tot wel 1200 Mbps door de geïntegreerde Dual-Band-functionaliteit (2,4 + 5 GHz tegelijkertijd). Daarnaast is de snelste WiFi ac-technologie geïntegreerd
 • Geïntegreerde gigabit-ethernet-LAN-aansluiting voor televisies, computers, spelconsoles, streaming boxen, etc.
 • Compact, fraai design – flexibele plaatsing in de hele woning.

Geïntegreerde Gigabit LAN-aansluiting

 • Eenvoudige configuratie, naar keuze via WPS, pc, laptop, tablet of smartphone.
 • Praktische LED-signaalsterkte-indicatie.
 • Compatibel met WiFi-standaarden ac/n/g/b/a

5-traps signaalsterkte-indicatie voor de optimale positionering van de devolo WiFi Repeater ac

Om alles uit uw thuisnetwerk te halen wat erin zit, is de wifi-versterker uitgerust met een handige led-signaalsterkte-indicatie. De vijftrapsindicatie helpt u meteen de juiste positie voor de repeater te vinden.



U profiteert van een stabiel en storingsvrij signaal, ook in ruimtes waarin u voorheen helemaal geen ontvangst had. Door de geïntegreerde Dual-Band-functie (2,4 + 5 GHz) realiseert de wifi-repeater topsnelheden tot wel 1200 Mbps. Daarnaast is de adapter uitgerust met de snelle wifi ac-standaard.



U kiest zelf hoe u de wifi-versterker installeert: via de geïntegreerde WPS-knop, uw pc, laptop, tablet of smartphone. Zo geniet u binnen een paar minuten van meer wifi-bereik met maximale snelheden. Daarnaast is de wifi-repeater geschikt voor het creëren van een nieuw wifi-toegangspunt, zodat u indien gewenst ook een nieuw wifi ac-netwerk kunt opbouwen.

Met de devolo WiFi Repeater ac geniet u direct van snel internet, precies waar u het nodig heeft. De wifi-versterker maakt uw wifi-netwerk geschikt voor alle multimedia-mogelijkheden van vandaag én morgen. Compatibel met wifi-standaarden ac/n/g/b/a.

Voor de devolo WiFi Repeater ac worden de volgende LAN-apparaten aanbevolen:
 • Smartphone
 • Tablet
 • Laptop

Ondersteunde besturingssystemen
 • vanaf Windows 7
 • vanaf Mac OS X 10.6
 • vanaf Ubuntu - Linux 14.04

Leveringsomvang
 • 1x devolo WiFi Repeater ac (B/H/D: 59 x 91 x 38 mm)
 • 1x Installatiehandleiding

Support / FAQ

Welke WiFi-apparaten kan ik verbinden met de dLAN® WiFi-adapters?

In principe kunt u alle gangbare mobiele apparaten, die over een WiFi-module beschikken, met de dLAN® WiFi-adapters verbinden - en zo een snelle draadloze verbinding met het internet en het thuisnetwerk opzetten. Daaronder vallen smartphones zoals de Samsung Galaxy of de Apple iPhone, tablet-PC‘s zoals de Apple iPad en laptops. Ook conform uitgeruste amusementselektronica kunnen zo in een handomdraai in het netwerk worden opgenomen - zoals bijvoorbeeld smart-TV of internetradio.

Biedt het product de repeater-functie?

De dLAN® WiFi/Wireless+ producten vormen een volwaardig WiFi-Access Point en communiceren via de stroomleiding met hun router. De producten zijn wezenlijk krachtiger dan een repeater. Een repeater zorgt slechts voor een uitbreiding van het signaalbereik van uw router. Bij de dLAN® WiFi-producten wordt het WiFi-signaal flexibel en krachtig ter beschikking gesteld.

Is het ook mogelijk met dLAN® WiFi in de tuin draadloos te surfen?

De dLAN®-WiFi-adapters zijn uitsluitend ontworpen voor gebruik binnenshuis. Door gebruik in een stopcontact in de buurt van een raam kan de WiFi-ontvangst zich echter uitstrekken tot de tuin, het balkon of het terras. Zo heeft u ook buiten optimale WiFi-kwaliteit.

Met welke besturingssystemen werken devolo-adapters samen?

De devolo-adapters werken, besturingssysteemonafhankelijk, met alle netwerkapparaten samen die data per IP-signaal versturen. Ze gedragen zich daarbij als een lange netwerkkabel. Alleen de optionele extra software is besturingssysteemafhankelijk. Wij bieden software voor alle gangbare besturingssystemen zoals Microsoft Windows ®, Mac OS, Linux, Android, iOS. De details kunt u vinden bij de beschrijving van het betreffende product.

Biedt het product de WiFi-Acess-functie?

De dLAN® WiFi/Wireless+ producten vormen een volwaardig WiFi-Access Point.

Downloads