devolo Colofon

devolo AG
Charlottenburger Allee 67
52068 Aachen
Germany

Telefoon: 49 (0)241 18279-0

E-Mail:  [email protected]

 

Vertegenwoordigend bestuur: Heiko Harbers (Voorzitter)

Voorzitter van de raad van commissarissen: Georg Scherberich

Kamer van Koophandel: Amtsgericht Aachen, HRB 8931

BTW-nummer (Duitsland): DE813 438 476

 

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting aan, die u hier kunt vinden https://ec.europa.eu/consumers/odr/.
Wij zijn bereid om deel te nemen aan een buitengerechtelijke geschillenbeslechtingsprocedure voor een geschillencommissie voor consumentenzaken.
Bevoegd is de zogeheten Universalschlichtungsstelle van het Zentrum fur Schlichtung e.V., Straßburger Straße 8, 77694 Kehl am Rhein te Duitsland, www.universalschlichtungsstelle.de.

Aansprakelijkheidsuitsluiting

Deze website bevat links naar websites van derden ("externe links"). Deze websites vallen onder de aansprakelijkheid van de betreffende eigenaar. De aanbieder heeft bij het in eerste instantie aanbrengen van de links de vreemde inhoud gecontroleerd of er sprake is van eventuele wetsovertredingen. Op dat moment was er geen sprake van wetsovertredingen. devolo AG heeft geen invloed op de actuele en toekomstige vormgeving van de gelinkte pagina's. Een continue controle van deze externe links is voor devolo AG zonder concrete aanwijzingen omtrent wetsovertredingen is niet redelijk. Wanneer wetsovertredingen bekend zijn worden echter dergelijke externe links direct verwijderd.