Retourneren


Retours et remboursements

U heeft vragen en weet niet zeker of u uw product moet retourneren? Neem contact met ons op via

 

+49 241 99082-333 of [email protected]

Maandag–vrijdag 10:00–18:00 uur

Binnenlands tarief; eventueel afwijkende prijzen bij internationale verbindingen

We ondersteunen de volgende talen: Duits, Engels en Frans

 

Bij verbindingsproblemen staat onze ondersteuningsassistent voor u klaar om te helpen. david vragen
U vindt antwoorden op de meest gestelde vragen in ons FAQ-gedeelte. Naar de FAQ

 

Gebruik het retourformulier om snel en eenvoudig een verzendlabel te maken voor het retourneren van uw devolo-producten. U kunt de door u bestelde artikelen binnen 30 dagen retourneren. De retourzending is voor u gratis.

Gelieve de producten volledig en indien mogelijk in de originele verpakking te retourneren. Wij verzoeken u om de Home Control-voordeelpakketten (energiebesparing/comfort/veiligheidspakket, 3/5/7-voordeelpakketten) altijd volledig te retourneren - anders is er geen restitutie mogelijk. Defecte apparaten, die onder garantie gratis worden vervangen, vallen hier niet onder.

Vragen rond retourproces

Hoe werkt het 30-dagen-herroepingsrecht?

U heeft het recht om het koopcontract binnen 30 dagen zonder opgaaf van redenen te herroepen. De herroepingstermijn bedraagt 30 dagen vanaf de dag waarop u of een door u aangewezen derde, anders dan de vervoerder, de goederen in ontvangst heeft genomen.

Hoe stuur ik de devolo-producten terug?

Als u een product wilt retourneren, vul dan het retourformulier in en plaats het samen met het product in de originele verpakking in de retourverpakking. Maak online een verzendlabel aan zoals hierboven beschreven en druk deze af voor uw retourzending. Plak het retouretiket op het pakket, zodat het etiket waarmee u uw bestelling hebt ontvangen niet meer zichtbaar is. Lever het pakket in bij een PostNL-filiaal.

Bewaar de leveringsbon voor eventuele vragen.  Terugbetaling vindt plaats na ontvangst van de goederen op de door u gebruikte betaalmethode. Let op: de bovengenoemde modaliteiten zijn geen voorwaarde voor de effectieve uitoefening van het herroepingsrecht.

Hoe kan ik mijn besteling herroepen?

Alle informatie over het herroepingsrecht vindt u in de algemene voorwaarden / herroepingsrecht.

Wat kost het terugsturen?

Het terugsturen is gratis als u het retourlabel op www.devlo.nl/retour gebruikt. Gebruik dit label voor uw terugzending.

Moet ik de terugzending telefonisch of via e-mail aanmelden?

Nee, dat is niet nodig.

Hoe krijg ik mijn geld terug?

Nadat devolo uw retourzending heeft ontvangen, storten wij het bedrag onmiddellijk terug. U wordt per e-mail op de hoogte gesteld van de ontvangst van uw retourzending. Het tegoed wordt gecrediteerd op de betalingsmethode die u bij de bestelling hebt gebruikt.

Onze terugnameplicht als dealer

Wij zijn als dealer wettelijk verplicht om batterijen en accu's die bij ons zijn aangeschaft gratis terug te nemen.
Maak hier gebruik van en help ons om het milieu schoon te houden.