devolo Powerline Adapter Magic 1 LAN in Kreisen und LAN-Anschluss Zeichen

Productdetails

Onzichtbaar, maar toch aanwezig, devolo Magic 1 LAN laat dromen uitkomen. De eenvoudige, elegante Powerline-adapter zorgt ervoor dat u overal in huis supersnel kunt internetten en streamen. Van de kelder tot de zolderkamer, u heeft overal toegang tot het internet via uw stopcontact, met snelheden tot 1200 Mbps. Verbind ieder apparaat dat u wilt – zoals uw smart-tv, gameconsole of pc – om zo een thuisnetwerk te creëren en te profiteren van een supersnelle internetverbinding via uw stopcontact.

 

Compatibel en altijd uitbreidbaar met alle adapters uit de devolo Magic-serie. devolo-adapters uit de dLAN-serie worden niet ondersteund.

devolo Magic - WiFi overal in huis

Er hangt magie in de lucht, want devolo Magic verandert uw huis in een futuristische multimediatempel, die vandaag al klaar is voor de dag van overmorgen. En het biedt nog veel meer: meer snelheid, meer stabiliteit, meer bereik, meer internetplezier. Haal de wereld in huis en ervaar magische momenten.

Magic 1 LAN is zeer geschikt voor de volgende toepassingen

Mann im Arbeitszimmer arbeitet am Computer

Kantoor aan huis

Altijd en overal internet. Met de devolo Magic-adapter kunt u overal aan de slag. Alles wat u nodig heeft is een stopcontact, en u kunt veilig en betrouwbaar aan het werk, met een hoge overdrachtssnelheid.

Streamen in HD

Verbind uw smart-tv met devolo’s thuisnetwerk en bekijk de nieuwste films in de beste HD-kwaliteit – zonder lange laadtijden. Streamt u liever muziek? Kijkt u graag YouTube-video’s? Of alles tegelijk? devolo Magic 1 LAN maakt het allemaal verrassend eenvoudig!

Zwei lächelnde Männer mit Konsole in den Händen gamen

Online gamen

Maak u op voor fantastische avonturen en overweldigende multiplayer-battles – met devolo Magic 1 LAN verbindt u een gameconsole of pc snel en eenvoudig met uw thuisnetwerk. Dankzij de snelle internetverbinding kunt u uzelf onderdompelen in de nieuwste games – lag-vrij en zonder storende crashes.

De voordelen op een rij

De revolutie van digitale vrijheid

Zo simpel kan internettoegang zijn. De Magic 1 LAN-adapter is voorzien van een slimme Plug & Play-functie en biedt u – zonder dat u er iets voor hoeft te doen – de mogelijkheid om supersnel te internetten en streamen, waar u ook bent en welk apparaat u ook gebruikt.

Ervaar de vrijheid overal in huis: de devolo Magic-adapter is eenvoudig te integreren in uw bestaande Magic-netwerk en opent de deur naar nieuwe ruimtes, aangepast aan uw digitale levensstijl. Of maak gebruik van de Starter Kit om een nieuw thuisnetwerk te creëren – precies afgestemd op uw behoeften.

Ongelooflijk flexibel

 • Overal te gebruiken: profiteer van uw elektriciteitsnetwerk en devolo Magic 1 LAN biedt u een stabiele internetverbinding in zelfs de verste uithoeken van uw huis – de kelder, de zolder of het terras.
 • Zeer compatibel: devolo Magic 1 LAN is eenvoudig te integreren in uw Magic-netwerk en te gebruiken in combinatie met alle soorten routers, Magic-adapters en producten die zijn gecertificeerd door het HomeGrid Forum.
 • Geïntegreerd, kindveilig stopcontact: devolo Magic 1 LAN is compatibel met ieder stopcontact in uw huis. En dankzij het geïntegreerde stopcontact gaat er geen stopcontact verloren.

Ongelooflijk krachtig

 • Snelle technologie: devolo Magic 1 LAN biedt eenvoudig surfen, werken en lag-vrij HD-streamen met snelheden tot 1200 Mbps.
 • Meerdere gebruiksopties: op de Gigabit LAN-aansluiting zijn verschillende apparaten aan te sluiten, zoals uw smart-tv gameconsole of pc.
 • Groot bereik: devolo Magic 1 LAN biedt een groot bereik (tot 400 meter). Voor een betoverend goede internetverbinding van de kelder tot op zolder, en van de kinderkamer tot achterin de tuin.

Ongelooflijk innovatief

 • Een nieuwe app: met de intuïtieve devolo-app houdt u uw thuisnetwerk en de verbonden adapters goed in de gaten en kunt u ze eenvoudig configureren.
 • Duurzaam gebruik: devolo Magic innoveert de bewezen Powerline-technologie met zijn toekomstgerichte G.hn-standaardisatie. Alle Magic-producten voldoen aan de eisen van het HomeGrid Forum.
 • PowerSave-technologie: devolo Magic 1 LAN merkt automatisch wanneer het verbonden apparaat uit of aan wordt gezet en past het netwerk hierop aan. Dit bespaart energiekosten en is gunstig voor het milieu.

Innovatieve technologie

Ongelooflijk eenvoudig en zeer krachtig. Met de devolo Magic 1 LAN-adapter haalt u de toekomst in huis. Surf en stream supersnel in iedere ruimte van uw huis – devolo Powerline-technologie maakt het allemaal mogelijk.

 

U hoeft zich niet druk te maken om compatibiliteit; bestaande routers worden zonder problemen ondersteund. devolo Magic 1 LAN is gebaseerd op de duurzame G.hn-standaard en is te combineren met iedere andere Magic-adapter.

 

Met overdrachtssnelheden tot 1200 Mbps biedt de Magic-adapter daarnaast groot streaming-gemak: bekijk de nieuwste blockbuster zonder lags, stream urenlang op meerdere apparaten tegelijk of verlies uzelf in gaming-avonturen.

Voor de Magic 1 LAN worden de volgende LAN-apparaten aanbevolen:
 • Clouddata
 • Printer
 • Computer
 • Gameconsole
 • Smart-tv

Ondersteunde besturingssystemen
 • vanaf Android 5.0
 • vanaf Windows 7
 • vanaf Mac OS X 10.9
 • vanaf iOS 9
 • vanaf Ubuntu-Linux 14.04

Leveringsomvang

Uitbreidingsadapter
 • 1x devolo MAGIC 1 LAN 
 • 1x Ethernetkabel (2m)
 • 1x Installatiehandleiding

Starter Kit
 • 2x devolo MAGIC 1 LAN 
 • 2x Ethernetkabel (2m)
 • 1x Installatiehandleiding

Support / FAQ

Zijn mijn Magic-adapters automatisch versleuteld of kan mijn buurman meeluisteren met mijn gegevens?

Maak je geen zorgen, je gegevens zijn veilig. Magic adapters zijn 128bit AES gecodeerd en wisselen automatisch onderling een willekeurig wachtwoord uit na de eerste plug-in.

 

Bovendien bereiken uw datasignalen de buurman meestal niet. Mocht dit in uitzonderlijke gevallen toch gebeuren, dan zijn de adapters doeltreffend beschermd via de krachtige encryptie.

Worden Magic-uitbreidingsadapters ook automatisch geïnstalleerd?

Nee. U moet het nieuwe apparaat met een van de reeds geïnstalleerde apparaten via een druk op de toets toevoegen. U moet hiertoe eerst een adapter uit het bestaande netwerk selecteren en vervolgen de coderingsknop van de nieuwe adapter bedienen.

Hoe kan ik het wachtwoord voor mijn thuisnetwerk wijzigen?

Is mijn thuisnetwerk dat uit Magic-apparaten bestaat na de eerste installatie automatisch beveiligd?

Ja. Alle Magic-adapters werken veilig en gecodeerd met elkaar.

Hoe worden Magic-apparaten geïnstalleerd?

De apparaten verbinden zich automatisch; u hoeft zelf niets te doen.

Kunnen dLAN- en Magic-netwerken naast elkaar worden gebruikt?

Het naast elkaar gebruiken van verschillende technologieën leidt mogelijk tot verminderde netwerkprestaties. Voor het beste resultaat gebruik je alleen het Magic-netwerk.

Ondersteunen Magic-apparaten ook oudere dLAN-apparaten?

dLAN-apparaten worden niet door de nieuwe technologiegeneratie ondersteund.

Met welke hardware zijn Magic-apparaten compatibel?

Magic-apparaten zijn compatibel met alle routers en met producten die door het HomeGrid-forum gecertificeerd zijn. Magic-apparaten met wifi werken samen met alle voor wifi geschikte apparaten.

Downloads