Kleine adapter, krachtige WiFi

Beschik via uw stroomleiding heel eenvoudig over snel internet in elke ruimte. De compacte Magic 1 WiFi 4-adapter geeft uw internetsignaal door aan elk willekeurig stopcontact met een snelheid van wel 1200 Mbps en maakt dit zo tot een handige WiFi-hotspot. En het mooiste is dat u alle Magic WiFi-adapters met één druk op de knop met elkaar verbindt en zo een allesomvattend Mesh-netwerk creëert. Streamen, surfen en gamen zonder haperingen was nog nooit zo eenvoudig!

Waarom devolo Magic 1 WiFi 4 Mesh?

 • Eenvoudig en onopvallend: Met zijn compacte design houdt de kleinste Magic-adapter zich discreet op de achtergrond – en zet zijn sterke prestaties op de voorgrond.
 • Slim WiFi-netwerk: Voor een uitgebreide, stabiele verbinding met snelheden tot 1200 Mbps via Powerline.
 • Overal WiFi: Maak van elk stopcontact een WiFi-hotspot met een snelheid tot wel 300 Mbps.
 • Integreer alles: Sluit uw vaste apparatuur, zoals een smart-tv, gameconsole of pc, aan via de LAN-poort.
 • Stabiel via het elektriciteitsnet: Innovatieve Mesh-WiFi en beproefde Powerline-technologie zorgen naadloos voor de sterkste internetverbinding.

Stabiele WiFi precies daar waar u het wilt: het kan zo eenvoudig zijn!

De Magic 1 WiFi 4 combineert de Powerline technologie, uiterst eenvoudige bediening en Mesh in een bescheiden adapter, waardoor hij de ideale start van uw thuisnetwerk vormt. Dankzij Powerline wordt uw internetsignaal met een snelheid tot wel 1200 Mbps via de stroomleiding doorgegeven aan het stopcontact dat uw nieuwe WiFi-hotspot moet zijn. En het laat zich door geen plafond of wand tegenhouden!

 

Als de Magic 1 WiFi 4 eenmaal in het stopcontact zit, maakt hij via WiFi verbinding met andere Magic WiFi-adapters en vormt zo een compleet Mesh-netwerk. De kleine adapter staat meteen garant voor surfen, gamen en streamen zonder haperingen. Op de LAN-poort kan een Smart-TV, computer of printer aangesloten worden. Zo eenvoudig krijgt u thuis de beschikking over beter internet: stabiel, voorbereid op de toekomst dankzij de G.hn-technologie en zonder extra kabels!

 

Compatibel en altijd uitbreidbaar met alle adapters uit de devolo Magic-serie. devolo-adapters uit de dLAN-serie worden niet ondersteund.

 • Toekomstbestendige technologie: G.hn HomeGrid.
 • Snel aansluiting vinden: 1 LAN Ethernetpoort (10/100 Mbps).
 • Slim en simpel: bediening van de adapter mogelijk via de devolo Home Network App.
 • Veilige versleuteling met één druk op de knop: 128 Bit AES voor de Powerline-verbinding.
 • Milieu- en kostenbewust: de devolo PowerSave-technologie bespaart energie. Helemaal automatisch.
 • Stabiel thuisnetwerk: betrouwbare WiFi-ontvangst dankzij standaard 802.11n.
 • Handige extra functies: kinderslot, gasten-WiFi, tijdschakeling en Config-Sync zijn geïntegreerd.

Het verschil tussen devolo Mesh- en devolo Magic-sets

De devolo Magic 1 WiFi 4 Mesh Kit bestaat uitsluitend uit WiFi-units voor het vervangen van uw bestaande router-WiFi met een puur Mesh-netwerk. U ervaart hiermee met name in het geval van oude routers een prestatieverbetering, doordat uw netwerkapparaten niet langer worden gehinderd door verouderde router-WiFi. Dat betekent dat u niet langer wisselt tussen de WiFi van de router en die van de adapters. In plaats daarvan bent u altijd naadloos verbonden met het sterkste toegangspunt, zonder de verbindingsgegevens te wijzigen.

 

Onze tip: Schakel voor optimale prestaties de WiFi op uw router uit en surf in een puur devolo Mesh-WiFi-netwerk. Zo maakt u de volledige reeks van functionaliteiten van de perfect gecoördineerde devolo-units mogelijk.

De voordelen op een rij

 • Internet via het elektriciteitsnet: Stabiel, snel en ongeremd.
 • Stabiel surfen, streamen en gamen zonder verbindingsonderbreking: Ontvang maximaal 1200 Mbps rechtstreeks uit het stopcontact.
 • Naadloze WiFi-ontvangst dankzij Mesh: Zonder onderbrekingen en in elke kamer.
 • Een LAN-poort: Verbind extra vaste apparaten met het internet.
 • Toekomstbestendige technologie: Ontworpen voor modern entertainment.
 • Compatibel met alle routers.
 • 3 jaar garantie.

Leveringsomvang

Mesh Multiroom Kit
 • 3x Magic 1 WiFi 4 adapter
 • 1x Installatie-instructie
 • 1x Ethernet kabel (2 m)

Support / FAQ

Zijn mijn Magic-adapters automatisch versleuteld of kan mijn buurman meeluisteren met mijn gegevens?

Maak je geen zorgen, je gegevens zijn veilig. Magic adapters zijn 128bit AES gecodeerd en wisselen automatisch onderling een willekeurig wachtwoord uit na de eerste plug-in.

 

Bovendien bereiken uw datasignalen de buurman meestal niet. Mocht dit in uitzonderlijke gevallen toch gebeuren, dan zijn de adapters doeltreffend beschermd via de krachtige encryptie.

Worden Magic-uitbreidingsadapters ook automatisch geïnstalleerd?

Nee. U moet het nieuwe apparaat met een van de reeds geïnstalleerde apparaten via een druk op de toets toevoegen. U moet hiertoe eerst een adapter uit het bestaande netwerk selecteren en vervolgen de coderingsknop van de nieuwe adapter bedienen.

Hoe kan ik het wachtwoord voor mijn thuisnetwerk wijzigen?

Is mijn thuisnetwerk dat uit Magic-apparaten bestaat na de eerste installatie automatisch beveiligd?

Ja. Alle Magic-adapters werken veilig en gecodeerd met elkaar.

Hoe worden Magic-apparaten geïnstalleerd?

De apparaten verbinden zich automatisch; u hoeft zelf niets te doen.

Kunnen dLAN- en Magic-netwerken naast elkaar worden gebruikt?

Het naast elkaar gebruiken van verschillende technologieën leidt mogelijk tot verminderde netwerkprestaties. Voor het beste resultaat gebruik je alleen het Magic-netwerk.

Ondersteunen Magic-apparaten ook oudere dLAN-apparaten?

dLAN-apparaten worden niet door de nieuwe technologiegeneratie ondersteund.

Met welke hardware zijn Magic-apparaten compatibel?

Magic-apparaten zijn compatibel met alle routers en met producten die door het HomeGrid-forum gecertificeerd zijn. Magic-apparaten met wifi werken samen met alle voor wifi geschikte apparaten.

devolo Home Network App op smartphone en tablet

Bediening via de devolo Home Network-app

Om niet alles uit het oog te verliezen, zorgt de intuïtieve Home Network App ervoor dat u alle aangesloten adapters eenvoudig via uw smartphone in de gaten kunt houden. Tegelijkertijd kunt u eenvoudig ouderlijk toezicht, WiFi voor gasten en tijdcontrole instellen via de Home Network App.

 

Download het nu gratis!

 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devolo.dlan2https://itunes.apple.com/de/app/home-network/id1377542036?mt=8https://appgallery.huawei.com/#/app/C103655125

Downloads

Firmware Magic 1 WiFi 4 Mesh