devolo Powerline adapter Magic 2 LAN

Productdetails

Met devolo Magic 2 LAN heeft multimedia de toekomst. Stream de nieuwste blockbuster in 8K, surf op het internet met verbluffende snelheid, speel online games met uw vrienden – alles is mogelijk met de simpele, elegante devolo Magic 2 LAN Powerline-adapter. Via onzichtbare wegen zorgt de adapter voor internet overal waar u het nodig heeft. Verbind ieder apparaat dat u maar wilt – uw smart-tv, gameconsole of pc bijvoorbeeld – met uw thuisnetwerk en ervaar nieuw, sprookjesachtig internet via uw stopcontact.

 

Compatibel en altijd uitbreidbaar met alle adapters uit de devolo Magic-serie. devolo-adapters uit de dLAN-serie worden niet ondersteund.

devolo Magic - WiFi overal in huis

Er hangt magie in de lucht, want devolo Magic verandert uw huis in een futuristische multimediatempel, die vandaag al klaar is voor de dag van overmorgen. En het biedt nog veel meer: meer snelheid, meer stabiliteit, meer bereik, meer internetplezier. Haal de wereld in huis en ervaar magische momenten.

Magic 2 LAN is zeer geschikt voor de volgende toepassingen

Ein Mann, der am schreibtisch sitzt und lächelnd auf einem Monitor schaut

Cloudwerkplek

Verbluffend snel, veilig en betrouwbaar – voorzie uw thuiswerkplek van sprookjesachtig internet en werken wordt een feestje. devolo haalt de digitale toekomst naar uw kantoor aan huis: devolo Magic 2 LAN zorgt voor een veilige en superhoge overdrachtssnelheid. U doet de rest.

Streamen in UHD

Ervaar de nieuwe digitale vrijheid: met devolo Magic 2 LAN geniet u van de nieuwste films in een 8K-resolutie – ultrascherp en zonder storende lags. Verbind uw smart-tv simpelweg met devolo’s thuisnetwerk en geniet van de nieuwe, multimediale toekomst.

Gamen met meerdere spelers

Ga helemaal op in de online gamewerelden – devolo maakt het mogelijk. Verbind uw gameconsole of pc met het sprookjesachtige internet via het stopcontact en laat het gameplezier beginnen – of u nu alleen of met meerdere mensen tegelijk speelt. En supersnel internet (2400 Mbps) betekent geen lags of crashes.

De voordelen op een rij

Droom van de toekomst!

Een kantoor op zolder, smart-homebioscoop in de kelder, multiplayer-games in de serre – Magic 2 LAN maakt mogelijk wat eerder onmogelijk was. Steek de losse adapter in het stopcontact en laat het sprookje beginnen. En met de Starter Kit is uw nieuwe thuisnetwerk binnen no-time gecreëerd.

De slimme Plug & Play-functie garandeert gemak: steek de Magic 2 LAN-adapter in het stopcontact en de installatie is klaar voor u het doorheeft. Vervolgens kunt u genieten van zeer hoge surf- en streamsnelheden.

Betoverend onafhankelijk

 • De UHD-belofte nakomen: devolo Magic 2 LAN biedt comfortabel en snel internetten en werken, en lag-vrij streamen in 8K dankzij 2400 Mbps.
 • Sprookjesachtig thuisnetwerk: integreer alle apparaten in uw netwerk, zoals uw smart-tv en gameconsole. De Gigabit LAN-aansluiting maakt het mogelijk.
 • Ongelooflijk bereik: het internet overbrugt zonder moeite afstanden tot 500 meter en opent de deur naar nieuwe ruimtes, zoals uw zolderkamer, kelder of serre.

Betoverend eenvoudig

 • Houd alles in de gaten: met de nieuwe, gebruiksvriendelijke devolo-app, die eenvoudig is te configureren, zorgt u ervoor dat u alle verbonden adapters in het thuisnetwerk in de gaten kunt houden. Altijd.
 • Verbluffend eenvoudig: dankzij de slimme Plug & Play-functie maken de adapters zelf binnen enkele seconden verbinding met elkaar, zodat u kunt beginnen met surfen. Het lijkt wel magie!
 • Integreer alle apparaten: gebruik de devolo Magic-adapter om uw smart-tv, gameconsole of pc te verbinden en profiteer van onbeperkte dataoverdrachten, internetten en streamen.

Betoverende duurzaam

 • Met de G.hn-standaardisatie van Magic LAN 2 krijgt u een voorproefje van de wereld van morgen. Het Magic-netwerk is te gebruiken in combinatie met alle soorten routers en is compatibel met alle Magic-adapters en producten die zijn gecertificeerd door het HomeGrid Forum.
 • We hebben overal aan gedacht: met devolo Magic 2 LAN kunt u ieder stopcontact in huis gebruiken zonder dat er een verloren gaat. De adapter is voorzien van een geïntegreerd, kindveilig stopcontact.
 • Verbluffend duurzaam: de devolo PowerSave-technologie weet precies wanneer apparaten aanstaan en past het Magic-netwerk hierop aan. Dat bespaart u elektriciteitskosten en zorgt voor een optimale energiebalans.

Innovatieve technologie

Droomt u van de toekomst? devolo Magic 2 LAN maakt die droom werkelijkheid! De Powerline-adapter biedt sprookjesachtig internet in iedere ruimte en met hoge snelheden tot 2400 Mbps. En dankzij de slimme Plug & Play-functie is de adapter zeer eenvoudig in gebruik.

 

Verbind de adapters met elkaar via het stopcontact en uw netwerk is er klaar voor. Alle Magic-producten zijn samen te gebruiken en zijn compatibel met iedere soort router.

 

devolo Magic 2 LAN maakt gebruik van de innovatieve G.hn-standaard, is gecertificeerd door het HomeGrid Forum en bereidt uw thuisnetwerk voor op de toekomst. De adapter maakt daarnaast gebruik van het zeer effectieve MIMO-overdrachtssysteem, dat beter presteert dan conventionele SISO-systemen.

Voor de Magic 2 LAN worden de volgende LAN-apparaten aanbevolen:
 • Clouddata
 • Printer
 • Computer
 • Gameconsole
 • Smart-tv

Ondersteunde besturingssystemen
 • vanaf Android 5.0
 • vanaf Windows 7
 • vanaf Mac OS X 10.9
 • vanaf iOS 9
 • vanaf Ubuntu-Linux 14.04

Leveringsomvang

Uitbreidingsadapter
 • 1x devolo MAGIC 2 LAN 
 • 1x Ethernetkabel (2m)
 • 1x Installatiehandleiding

Starter Kit
 • 2x devolo MAGIC 2 LAN 
 • 2x Ethernetkabel (2m)
 • 1x Installatiehandleiding

Support / FAQ

Zijn mijn Magic-adapters automatisch versleuteld of kan mijn buurman meeluisteren met mijn gegevens?

Maak je geen zorgen, je gegevens zijn veilig. Magic adapters zijn 128bit AES gecodeerd en wisselen automatisch onderling een willekeurig wachtwoord uit na de eerste plug-in.

 

Bovendien bereiken uw datasignalen de buurman meestal niet. Mocht dit in uitzonderlijke gevallen toch gebeuren, dan zijn de adapters doeltreffend beschermd via de krachtige encryptie.

Welke datasnelheden kan ik met Magic 2 bereiken?

Magic 2 producten bereiken een unidirectionele bruto datadoorvoer (d.w.z. inclusief powerline overhead) van maximaal 2400 Mbps onder optimale bedrijfsomstandigheden.

 

Deze theoretische, maximale transmissiesnelheid is gebaseerd op de technische specificatie onder ideale omstandigheden. Afhankelijk van de netwerkomgeving (afstand, netwerkverkeer, naburige netwerken, ruis op elektrische leidingen, kwaliteit van de elektrische installatie, enz.

 

Snelheidstests die zijn uitgevoerd met eindapparaten zoals smartphones of laptops hebben betrekking op een bidirectionele netto datadoorvoer (d.w.z. zonder bovenleiding van het elektriciteitsnet), die dus niet vergelijkbaar is en lager blijkt te zijn dan de bruto datadoorvoer op het elektriciteitsnet.

Worden Magic-uitbreidingsadapters ook automatisch geïnstalleerd?

Nee. U moet het nieuwe apparaat met een van de reeds geïnstalleerde apparaten via een druk op de toets toevoegen. U moet hiertoe eerst een adapter uit het bestaande netwerk selecteren en vervolgen de coderingsknop van de nieuwe adapter bedienen.

Hoe kan ik het wachtwoord voor mijn thuisnetwerk wijzigen?

Is mijn thuisnetwerk dat uit Magic-apparaten bestaat na de eerste installatie automatisch beveiligd?

Ja. Alle Magic-adapters werken veilig en gecodeerd met elkaar.

Hoe worden Magic-apparaten geïnstalleerd?

De apparaten verbinden zich automatisch; u hoeft zelf niets te doen.

Kunnen dLAN- en Magic-netwerken naast elkaar worden gebruikt?

Het naast elkaar gebruiken van verschillende technologieën leidt mogelijk tot verminderde netwerkprestaties. Voor het beste resultaat gebruik je alleen het Magic-netwerk.

Ondersteunen Magic-apparaten ook oudere dLAN-apparaten?

dLAN-apparaten worden niet door de nieuwe technologiegeneratie ondersteund.

Met welke hardware zijn Magic-apparaten compatibel?

Magic-apparaten zijn compatibel met alle routers en met producten die door het HomeGrid-forum gecertificeerd zijn. Magic-apparaten met wifi werken samen met alle voor wifi geschikte apparaten.

Downloads