Profiteer van alles wat het internet te bieden heeft – overal in huis!

 

Wilt u uw internetsignaal verbeteren zonder er al te veel moeite voor te doen? Bij devolo bent u in goede handen. De Powerline-adapters van devolo zijn geschikt voor iedere woning en brengen het routersignaal zelfs naar de uithoeken van uw huis – ook als u daar voorheen geen ontvangst had.

Hoe u uw vrije tijd of uw werkomgeving ook indeelt, u profiteert altijd van het beste internetsignaal voor iedere toepassing binnenshuis. Oók in de slaapkamer, keuken, tuin en zelfs de garage!

Talloze mogelijkheden voor smartphones en tablets

Zondagmiddag: of u nu in de keuken staat en op uw tablet een tutorial kijkt over het maken van hollandaisesaus of in de garage op uw telefoon tips bekijkt over hoe u een lekke fietsband plakt: aan het internetsignaal zal het niet liggen!

 

Als uw WiFi-bereik beperkt is, of WiFi niet beschikbaar is in iedere ruimte, is uw roaminglimiet snel bereikt. Powerline-adapters maken daar een eind aan. U bent niet langer afhankelijk van het bereik van uw router. Dankzij de netwerkadapters profiteert u van een optimale WiFi-verbinding, óók op uw smartphone en tablet.

Geniet dankzij Powerline van films en muziek met de hoogste kwaliteit

Dankzij streamingdiensten zijn films en series tegenwoordig – letterlijk – binnen handbereik. Maar in ruimtes waar het routersignaal slecht is, is het niet altijd mogelijk om zonder problemen een film of muziek te streamen. Zelfs luisteren naar uw favoriete liedje wordt een hoop gedoe.

 

De Powerline-adapters van devolo bieden met hun uitgebreide bereik (tot 400 meter) nieuwe streamingmogelijkheden.

Vanaf nu:

  • kijkt u bij mooi weer voetbal in de tuin
  • luistert u naar de muziek van uw favoriete band terwijl u zich klaarmaakt voor de dag
  • luistert u een nieuw luisterboek of nieuwe podcast op uw balkon
  • bekijkt u handige tutorials terwijl u staat te sleutelen in het souterrain
  • volgt u yoga- en fitnessprogramma’s op uw smart-tv.

Haal het maximale uit online gaming

Donderdagmiddag: het laatste saaie college van de dag is bijna afgelopen. U haast zich naar huis, waar uw smart-tv en gameconsole al op u wachten. Uw vrienden zijn onderweg. Niets staat nog tussen u en een gezellige avond – zelfs geen lange laadtijden, signaalonderbrekingen en een trage verbinding.

 

Lange afstanden naar de router of stoorzenders, zoals de WiFi-verbinding van de buren, veroorzaken veel onrust. De Powerline-adapters van devolo bieden uitkomst. Geen plotselinge onderbrekingen en lage overdrachtskwaliteit meer. De geïntegreerde LAN-poort kan worden gebruikt om de gameconsole rechtstreeks te verbinden met het internet zonder ingewikkelde aansluitingen. De Powerline-duo adapters bieden zelfs twee LAN-verbindingen voor één netwerk – perfect voor een console en een smart-tv.

Gebruik netwerkprinters, scanners en harde schijven overal in huis

Werk op vrijdag vanuit huis: steeds meer werknemers maken gebruik van de mogelijkheden die bedrijven bieden. De meeste huishoudens hebben slechts één printer of scanner, maar er zijn gelukkig meer apparaten aan te sluiten op het netwerk.

 

De Powerline-adapters van devolo bieden u een optimale verbinding met uw printer en scanner, waar in huis of tuin u zich ook bevindt.

U kunt ervoor kiezen om uw netwerkapparaten draadloos met het internet te verbinden, of via een LAN-kabel. U kunt draadloos printen vanaf een tablet of documenten opslaan op een externe harde schijf.

 

Powerline-adapters van devolo zijn voorzien van maximaal drie Gigabit LAN-poorten. Hierdoor kunt u meerdere apparaten verbinden met één netwerkadapter, zoals:

  • een scanner
  • een printer
  • een pc

Slim verbonden – upload en deel overal clouddata

Zaterdagochtend: u bent net terug van vakantie en wilt uw indrukken en ervaringen delen met uw vrienden en familie. De foto’s staan al klaar in de cloud. Verbind simpelweg de smart-tv en de show kan beginnen. Of toch niet?

 

Lange laadprocessen veranderen zelfs de mooiste vakantieverhalen in een saaie bedoening. Praktische online opslag verliest in zulke situaties al gauw zijn aantrekkingskracht. Een stabiele Powerline-verbinding biedt u constante toegang tot uw opgeslagen media, en zelfs grote bestanden vraagt u moeiteloos op. Dankzij een betrouwbare WiFi-verbinding kunt u uw vakantiekiekjes en andere media zonder problemen delen met uw familie en vrienden.

Onze productaanbevelingen voor u

Meer weten over het WiFi-aanbod, elimineren van plekken zonder internet of router- en product-compatibiliteit?

Gebruik onze gids voor optimalisatietips en productaanbevelingen


Lees meer