's Werelds eerste WiFi 6 powerline-adapter met Mesh-WiFi

's Werelds eerste WiFi 6 powerline-adapter is ook de snelste en zorgt voor een revolutie in de WiFi-snelheid in uw huis! Met 50 procent betere WiFi-prestaties dan welke WiFi 5-PLC-adapter dan ook, behaalt hij tot 1800 Mbps en profiteert iedere gebruiker van hoge snelheden. Dankzij OFDMA (Orthogonal Frequency-Division Multiple Access) worden de frequentiekanalen flexibel gebruikt, met als resultaat de best mogelijke Mesh-WiFi-verbinding voor iedereen – bij versturen, ontvangen en zelfs als veel mensen tegelijkertijd gebruikmaken van de WiFi.

 

Het internetsignaal wordt dankzij de Powerline-technologie met snelheden tot 2400 Mbps via het elektriciteitsnet naar elke ruimte gestuurd. Met een adapter verandert elk stopcontact in een toegangspunt voor krachtige multiroom WiFi. Extra toegevoegde devolo Magic-adapters maken automatisch verbinding en vormen zo een naadloos Mesh-netwerk.

 

Compatibel en altijd uitbreidbaar met alle adapters uit de devolo Magic-serie. devolo-adapters uit de dLAN-serie worden niet ondersteund.

devolo Powerline Adapter Magic 2 WiFi in Kreisen mit WiFi-Welle und Wi-Fi 6 Sticker
House illustration of the devolo Magic 2 WiFi 6 Mesh Kit

Browsen terwijl u van kamer naar kamer gaat – met het snelste toegangspunt

Alle units in devolo Mesh-WiFi vormen een gedeeld WiFi-netwerk. Uw WiFi-compatibele apparaten verbinden automatisch met het sterkste toegangspunt. U bent dus in alle ruimtes online met dezelfde toegangsgegevens en surft terwijl u van kamer naar kamer gaat, zonder dat uw WiFi-signaal zwakker wordt!

 • Op deze manier worden tot honderd netwerkapparaten voorzien van maximale Gigabit-WiFi-prestaties in elke ruimte, met de keus tussen 2,4 of 5 GHz-WiFi.
 • Te allen tijde uit te breiden – heel eenvoudig met extra devolo Magic-adapters!

Het verschil tussen devolo Mesh- en devolo Magic-sets

De devolo Magic 2 WiFi 6 Mesh Kit bestaat uitsluitend uit WiFi-units voor het vervangen van uw bestaande router-WiFi met een puur Mesh-netwerk. U ervaart hiermee met name in het geval van oude routers een prestatieverbetering, doordat uw netwerkapparaten niet langer worden gehinderd door verouderde router-WiFi. Dat betekent dat u niet langer wisselt tussen de WiFi van de router en die van de adapters. In plaats daarvan bent u altijd naadloos verbonden met het sterkste toegangspunt, zonder de verbindingsgegevens te wijzigen.

 

Onze tip: Schakel voor optimale prestaties de WiFi op uw router uit en surf in een puur devolo Mesh-WiFi-netwerk. Zo maakt u de volledige reeks van functionaliteiten van de perfect gecoördineerde devolo-units mogelijk.

Een devolo Magic 2 WiFi 6 powerline-adapter met WiFi-golven is aangesloten op een stopcontact in een thuiskantoor.

Waarom een ​​devolo Magic 2 WiFi 6 Mesh Kit?

 • Powerline is de beste WiFi-oplossing: via de stroomleiding wordt het internetsignaal door plafonds en muren aan elke ruimte doorgegeven – en met een WiFi-adapter wordt elk stopcontact een krachtige hotspot.
 • Toekomstbestendig dankzij G.hn en WiFi 6: vertrouw op de nieuwste technologie – voor maximale snelheid, meer stabiliteit en een groter bereik.
 • Sneller en reactiever: verstuur en ontvang data gelijktijdig in een razendsnel tempo.
 • Extra krachtig voor veel gebruikers: Mesh-WiFi voor iedereen – tegelijkertijd en door heel het huis! Door efficiënt gebruik van het frequentiespectrum.
 • Maximale veiligheid: de producten van devolo zijn uitgerust met de nieuwste beveiligingsstandaarden (WPA2/WPA3) – dus uw gegevens zijn veilig (bankstandaard).

Krachtpakket voor de beste verbindingen

Voor maximale aansluitmogelijkheden is de Magic 2 WiFi 6 ook uitgerust met twee extra gigabit LAN-poorten. Zijn topuitrusting maakt de snelste Powerline-adapter ter wereld een krachtige netwerker voor uw huis. Profiteer overal in huis van krachtige Mesh-WiFi voor iedereen. Daarnaast zorgt de powerpack voor de beste verbindingen dankzij de nieuwste technologie zoals WiFi 6, G.hn, OFDMA, bidirectionele MU-MIMO, AP-Steering, Airtime Fairness, Band Steering en meer.

 • WiFi 6-standaard voor snelheden van wel 1800 Mbps: 4 antennes gebruiken gelijktijdig de 2,4 en 5 GHz-WiFi-frequenties en benutten de volledige bandbreedte van de gehele 5 GHz-frequentieband (DFS).
 • Innovatieve standaard: De revolutie van de succesvolle Powerline-technologie nu ook op toekomstbestendige G.hn-basis.
 • Meer efficiëntie dankzij OFDMA door flexibel gebruik van de frequentiekanalen. De opdeling van de kanalen in kleinere resource-eenheden verhoogt de efficiëntie.
 • Optimale benutting van diverse spatial streams (multi-user MIMO) zorgt voor een meer efficiënte gegevenstransmissie met minder wachttijd voor veel WiFi-clients gelijktijdig.
 • Intelligenter netwerkbeheer dankzij AP-steering volgens 802.11v/k: Optimaliseert in complexere netwerktopologieën met meerdere toegangspunten de lastverdeling en zorgt ervoor dat uw apparaten zich steeds met het optimale toegangspunt verbinden.
 • Op ieder moment doorstarten met Airtime Fairness: Snellere apparaten hebben voorrang binnen het netwerk.
 • Slimme verbinding via Band Steering: Optimaal gebruikmaken van de beschikbare frequenties en kanalen.
 • Uitstekende ontwikkeling: Gecertificeerd door HomeGrid Forum.
 • Efficiënt werken: gebruikt alle drie de draden in het elektriciteitsnet voor hoge prestaties en stabiliteit.
 • Volledig bereik dankzij roaming: Razendsnel verbonden met het sterkste WiFi-toegangspunt.
 • Veilige versleuteling met één druk op de knop: 128 Bit AES voor de Powerline-verbinding en WPA2/WPA3 voor WiFi 6.
 • Milieu- en kostenbewust: De devolo PowerSave-technologie bespaart energie. Helemaal automatisch.
 • Handige extra functies: Kinderbeveiliging, gast-WiFi en tijdsbesturingen Config-Sync zijn geïntegreerd.

WiFi 6

WiFi 6 is de nieuwste WLAN-standaard 802.11ax en zorgt voor hogere snelheid, efficiëntie en veiligheid. De kern van de nieuwe generatie is OFDMA (Orthogonal Frequency Division Multiple Access). De technologie verhoogt de efficiëntie van datatransmissie door flexibel gebruik van de kanalen en hun opdeling in kleinere eenheden. Het resultaat is een betere latentie voor kleine datapakketten, wat vooral van voordeel is voor gamers en realtime-applicaties.

 

De voordelen van WiFi 6 in een oogopslag:

 • Hogere WiFi-snelheid tot 9,6 Gbit/s

 • Stabiel netwerk met veel gelijktijdig actieve apparaten
 • Hogere efficiëntie door OFDMA, MU-MIMO en co

 • Langere batterijduur van netwerkapparaten
 • Hogere veiligheid dankzij de WPA3-coderingsstandaard

 

Voor meer informatie, zie onze WiFi 6 pagina.

Magic 2 WiFi 6 Mesh Kit is zeer geschikt voor de volgende toepassingen

Man, vrouw en hun zoon spelen in de woonkamer

Supersnel internetten

Met tot wel 1800 Mbit/s is hij overal: de magische Mesh-WiFi van devolo. Dompel jezelf onder in YouTube-video's, stream muziek, dompel jezelf onder in online games - of het nu via pc, smartphone of tablet is. devolo Magic 2 WiFi 6 laat het internet stromen waar u ook bent.

Man in huisbureau die aan computer werkt

Thuiskantoor

Bij thuiswerken is betrouwbaarheid zonder compromissen wat telt. Om ervoor te zorgen dat uw werkresultaten niet worden beïnvloed door een slechte verbindingskwaliteit of trage downloads, ondersteunt devolo Magic 2 WiFi 6 u met snel internet direct uit het stopcontact.

Man en vrouw zitten in bed te streamen op de laptop

UHD streamen

Met devolo Magic 2 WiFi 6 stream je de grootste films met ultrascherpe helderheid in een fantastische 8K-resolutie. En niet alleen op de bank via smart-tv, maar dankzij Mesh-WiFi overal tegelijk, tot in de slaapkamer op zolder of een tablet in de tuin.

Hausillustration devolo Magic 2 WiFi 6 Mesh Multiroom Kit

Voordelen op een rij

 • WiFi-upgrade: vervang gewoon uw verouderde WiFi-router door deze set – voor krachtige WiFi in heel het huis.
 • 50% betere WiFi-prestaties dan welke WiFi 5-PLC-adapter dan ook: snelheden tot 1800 Mbps! De adapters voorzien al uw apparaten van een bijzonder sterk WiFi-signaal.
 • Extra krachtig voor veel gebruikers: devolo Mesh-WiFi is er voor iedereen! Dankzij efficiënt gebruik van het frequentiespectrum is het WiFi-signaal krachtig genoeg voor meerdere gebruikers tegelijkertijd!
 • Flexibel: extra gigabit LAN-poorten en stopcontacten bieden verdere aansluitmogelijkheden voor je netwerkapparaten.
 • Niet te stoppen: de overdracht van het internetsignaal via het elektriciteitsnet overwint moeiteloos muren en plafonds – voor extra sterke WiFi.
 • Teamplayer: compatibel met alle routers. Altijd uitbreidbaar met extra devolo Magic-adapters.
 • Drie jaar garantie

Inhoud van de verpakking

devolo Powerline Adapter Magic 2 WiFi 6 Mesh Starter Kit mit WLAN-Wellen und Wi-Fi 6 Sticker

Starter Kit

 • 2x devolo Magic 2 WiFi 6 Adapter
 • 1x Installatiehandleiding
 • 1x Ethernetkabel RJ45-RJ45 (2m)
devolo Powerline Adapter Magic 2 WiFi 6 Mesh Multiroom Kit mit WiFi-Wellen und Wi-Fi 6 Sticker

Multiroom Kit

 • 3x devolo Magic 2 WiFi 6 Adapter
 • 1x Installatiehandleiding
 • 1x Ethernetkabel RJ45-RJ45 (2m)
devolo Home Network App op smartphone en tablet

Bediening via de devolo Home Network-app

Om niet alles uit het oog te verliezen, zorgt de intuïtieve Home Network App ervoor dat u alle aangesloten adapters eenvoudig via uw smartphone in de gaten kunt houden. Tegelijkertijd kunt u eenvoudig ouderlijk toezicht, WiFi voor gasten en tijdcontrole instellen via de Home Network App.

 

Download het nu gratis!

 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devolo.dlan2https://itunes.apple.com/de/app/home-network/id1377542036https://appgallery.huawei.com/#/app/C103655125

Downloads

Firmware Magic 2 WiFi 6 Mesh Kit